AJANKOHTAISTA RUISSALOSTA
30.3.2021
KENTÄN AVAAMISESTA
14.4.2021
Show all

SEURAN LOGOVAATTEET NAISILLE

Tarjoamme tulevalle kaudelle kaikille naisjäsenille mahdollisuuden tilata Footjoyn mallistosta hihaton pikee, neulepaita tai trikootakki seuran logolla brodeerattuna.

Footjoyn vaatteita seuran logolla voi tilata vain ennakkotilauksena 23.4 asti! Jos haluat edustaa itseäsi ja seuraa tyylikkäästi tulevalla kaudella, omalla tai vieraskentällä, kannattaa tehdä tilaus nyt. Logovaatteita on mukava käyttää porukalla esimerkiksi Lady Tourilla, jota suunnittelemme parhaillaan yhdessä lähialueen kenttien Ladykapteenien kanssa. Naisten tapahtumakalenteri 2021 on hienosäätöä vaille valmis ja toivottavasti pääsemme julkaisemaan sen lähiviikkoina. Vaatteiden kuvat ja hinnat >>

VAATTEIDEN SOVITUS JA TILAAMINEN 23.4. ASTI.

Sovitus: Golfpuoti, Kauppiaskatu 20, Turku
Vinkki! Voit myös mitata kotona nykyisten golfpaitojesi mitat ja verrata niitä liitteenä oleviin kokotaulukoihin oikean koon löytämiseksi.

Tilaukset: Sähköpostilla ladykapteenille, joka kerää tilaukset keskitetysti.

Noudettavissa toukokuun loppupuolella Golfpuodista. Vaatteiden saapumisesta ilmoitetaan sähköpostilla tai tekstiviestillä, maksu noudettaessa. Tilaus on sitova.

Tilaukset sähköpostilla [email protected] 23.4. mennessä. Kerro sähköpostissa mitkä logovaatteet haluat tilata sekä valitsemasi väri ja koko.

Jane Oinonen
Ladykapteeni
050 501 4576
[email protected]

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.