VALMENNUSRYHMIEN INFO 15.4.2021
26.3.2021
SEURAN LOGOVAATTEET NAISILLE
13.4.2021
Show all

AJANKOHTAISTA RUISSALOSTA

Hyvät Aura Golfin jäsenet,

Kevät tekee hitaanlaisesti tuloaan, lumet ovat sentään Ruissalosta sulaneet muutamia varjopaikkoja lukuunottamatta lähes kokonaan. Viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna olemme melko eri tilanteessa eikä aikaisesta pelikauden avauksesta valitettavasti ole toiveita. Kulunut talvi oli varsin tavallinen maan lounaiskolkan talvi, jossa vuodenaika antoi tällä kertaa myös sitä perinteisempää runtua lumien ja pakkasten muodossa. Kentänhoidolle haastetta asettivat vaihtelevat olosuhteet ja niiden myötä varsinkin takaysin viheriöiden lumihomeongelmat, joiden kuntoon saattaminen ei kuitenkaan ole iso ongelma, mutta vaatii toki kasvukauden alkamista ja lämpöä. Kenttä on muilta osin talvehtinut hyvin ja tehdyt torjuntatoimenpiteet ovat onnistuneet.

Kevään toimenpiteisiin viheriöiden osalta on kuulunut niiden jyrääminen tasaiseksi ja tämän jälkeen pystyleikkaaminen eli käytännössä viheriöt ilmastetaan ja poistetaan ylimääräinen kuivunut viheriöheinä. Tämän jälkeen viheriöt on täydennyskylvetty täksi kevääksi hankituilla uusilla ja nykyaikaisilla kylvöyksiköillä, joiden avulla siemen saadaan täsmälleen haluttuun kasvusyvyyteen. Täydennyskylvöjen jälkeen viheriöt on hiekoitettu ja harjattu, yksi homeentorjunta tehdään vielä tarpeen mukaan. Tavoitteena on saada nämä toimenpiteet viimeistelyä ennen pääsiäistä ja jokainen viheriö harsotettua ennen pyhiä. Harsojen tarkoituksena on sitoa lämpöä ja käytännössä saada kasvi eli viheriöheinä itämään. Harsoja pidetään viheriöillä tarpeen mukaan, arviolta kolme viikkoa.

HUOM. Range on avattu ke 7.4.2021 ja omatoiminen kerääminen on päättynyt!

Range avataan normaalikäyttöön pääsiäisen jälkeisellä viikolla, keskiviikkona 7.4.2021. Siihen asti palloja kerätään omatoimisesti kahdesti tunnissa, tasalta ja puolelta. Range on avoinna ainoastaan Aura Golfin jäsenille ja kaikkien käyttäjien tulee huolehtia turvavälien pitämisestä sekä riittävästä käsihygienista.

Yhteiset kevättalkoot jäävät kokoontumisrajoitusten vuoksi tänäkin vuonna pitämättä, mutta haravaan saa silti tarttua. Toimitamme työvälineitä saunarakennuksen seinustalle, johon ne toivotaan myös palautettavan. Haravointia ja oksien keräämistä klubin sekä sisääntulotien ympäristössä riittää. Talkoomakkaroita ja virvokkeita ei valitettavasti ole tarjolla.

Tiedoksi myös saatettakoon, että Aura Golfiin ei tällä hetkellä oteta uusia jäseniä. Tilannetta arvioidaan toki jatkuvasti, mutta juuri tällä hetkellä uusia jäseniä ei siis hyväksytä. Jäsenhakemuksia toki otetaan vastaan normaalisti, mutta tämän kauden pelejä Aura Golfin riveissä ei voida enää tästä eteenpäin luvata.

Ystävällisin terveisin

Sami Pere
Aura Golf ry
toiminnanjohtaja

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.