HARJOITUSALUEET

Aura Golfin range sijaitsee keskeisellä paikalla 1. teen, klubitalon ja muiden palveluiden välittömässä läheisyydessä. Rangella on 30 lyöntipaikkaa, joista 24 on katoksen suojaamia.

Rangeautomaatti toimii poleteilla, kahden euron kolikoilla sekä eRange-avaimilla, joita on myynnissä caddiemasterin toimistossa. Lisäksi palloja voi ostaa oma puhelimella Callock-järjestelmän kautta. Kahden euron kolikoilla palloja tulee 24 kpl, kaikilla muilla maksutavoilla 34 kpl.

Aura Golfista löytyy myös kaksi tasokasta puttiviheriötä, joiden kunto vastaa kentän griinien kuntoa. Leikkuukorkeudet ja vierintänopeudet pidetään samalla tasolla varsinaisten viheriöiden kanssa. Toinen puttiviheriöistä löytyy rangen takaa ykköstiin vierestä ja toinen 18. viheriön ja sosiaalirakennuksen välistä.

Rangekatoksen takana on lähipelialue, jossa voi harjoitella chippejä ja lyhyitä pitchejä, alueella on myös harjoitusbunkkeri.

Laajempi harjoitusalue löytyy Huiskalan alueelta 8. väylän vasemmalta puolelta, josta löytyy erinomaiset mahdollisuudet monipuoliseen lähipelin harjoitteluun. HUOM. Huiskalaan kulku tapahtuu ainoastaan kävellen klubin alueelta. Harjoituskentälle johtava tie on yksityistie eikä perillä ole myöskään yhtään käytössä olevaa parkkipaikkaa, joten autolla harjoituskentälle ei pääse.