SENIORIEN TAPAHTUMAKALENTERI

 • EHDOKKAITA AURA GOLF RY:N HALLITUKSEEN
  Aura Golf ry:n sääntömääräinen varsinainen kokous pidetään torstaina 16.2.2023 klo 18.00 Suomalaisella Pohjalla. Aura Golf ry:n hallituksessa on erovuorossa seuraavat tehtävät: *** Talousasiat Seuran nykyinen varapuheenjohtaja […]
 • INFOTILAISUUS KENTÄN KEHITTÄMISSUUNNITELMASTA
  Infotilaisuus pidettiin suunnitellun mukaisesti ja toivottavasti se antoi runsaalle osallistujajoukolle tarvittavia vastauksia avoimiin kysymyksiin. Keskustelu ja kysymykset olivat erittäin asiallisia sekä varsinaisen aiheen kannalta hyvin relevantteja. […]
 • KENTÄN KEHITTÄMISSUUNNITELMA
  Hyvät Aura Golfin jäsenet, Seuran strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti golfkenttämme korkealaatuinen ylläpito ja kehittäminen ovat organisaatiomme ykkösprioriteetit. Kehitystyötä halutaan tehdä suunnitelmallisesti ja harkiten Aura Golfin perinteitä […]
SENIORILIIGA

Joukkue koostuu 12 pelaajasta: neljä miestä, kaksi naista ja kuusi veteraanipelaajaa (65 vuotta). Ensikertalaisilla on etusija joukkueeseen pääsyyn, muut pelaajat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja valinnat tekee joukkueen kapteeni. Joukkueen tulokseen otetaan huomioon yhden naispelaajan, kahden miespelaajan sekä kolmen veteraanin tulos.

Ilmoittautuminen sekä koti- että vierasotteluihin ag.nexgolf.fi. Kilpailumaksu vierasotteluissa on 25 euroa, josta seura maksaa 10 euroa. Kaikkien otteluiden jälkeen on ruokailu, joka kuuluu hintaan.

Veteraanit pelaavat kaikissa Senioriliigan otteluissa punaiselta tiiltä.

PVM OTTELU KAPTEENI
17.05.2022 AG – ArGC Matti Kulo
31.05.2022 LoG – AG Veikko Joenperä
20.06.2022 AG – MTG Maija Mäkelä
28.06.2022 AG – SaG Olli Töytäri
04.07.2022 AlGo – AG Veikko Joenperä
18.07.2022 AG – AGN Matti Leinonen
26.07.2022 HGCC – AG Olli Töytäri
15.08.2022 AG – UGK Matti Kulo
23.08.2022 KGM – AG Matti Leinonen
29.08.2022 WGCC – AG Aarno Eskola
KUUKAUSIKILPAILUT 2022

Kuukausikilpailu pelataan joka kuukauden alkupuolen tiistaina klo 9.00 alkaen. Esteen sattuessa on mahdollista pelata myös klo 17.00 Kilpailumuoto on tasoituksellinen pistebogey täysillä tasoituksilla. Myös näissä kisoissa saa valita haluamansa tiin, jolta pelaa kauden kaikki kk-kilpailut. Kilpailunjohtajien tiedot päivitetään hyvissä ajoin ennen kilpailukauden alkua.

 • 20.5.2022  |  Veikko Joenperä (pvm muuttunut)
 • 14.6.2022  |  Aarno Eskola
 • 12.7.2022  |  Maija Mäkelä
 • 9.8.2022  |  Pertti Hakala
 • 6.9.2022 päätöskilpailu ja yhteinen ruokailu sekä palkintojenjako

Ilmoittautuminen Nexgolfin kautta viimeistään kilpailua edeltävänä maanantaina klo 12.00 mennessä.

Huomioithan ilmoittautuessasi seuraavat asiat lähtöaikatoiveista:
Aikainen lähtö = lähtöaika ensimmäisten joukossa aamulähdöissä
Myöhäinen lähtö = lähtöaika viimeisten joukossa aamulähdöissä
Iltapäivälähtö = jos haluat pelata klo 17.00 lähdöissä, niin ilmoita asiasta caddiemasterille tai merkitse tieto tästä Nexgolfiin ilmoittautuessasi kilpailuun

Kilpailumaksu 5 euroa menee lyhentämättömänä palkintoihin. Jokaisen kilpailun voittaja palkitaan ja lisäksi arvotaan kolme palkintoa kaikkien osallistuneiden kesken. Kauden aikana voi saada vain yhden osakilpailupalkinnon.

Kauden lopussa viimeisen kilpailun yhteydessä palkintojen jako ja ruokailu sekä seuraavan kauden pelikausimaksun arvonta paikallaolijoiden sekä vähintään kahteen kuukausikilpailuun osallistuneiden kesken.

VIIKKOKILPAILUT 2022

Seniorien viikkokilpailut jatkuvat 27.6. alkaen seuraavasti

 • Pelata voi itselle sopivana päivänä kerran viikossa.
 • Osallistumismaksu 2 eur/kierros tai 13 eur/9 kierrosta maksetaan caddiemasterille ennen kierrosta.
 • Kilpailumuoto on tasoituksellinen pistebogey täysillä tasoituksilla. Kilpailijoiden lopputuloksiin huomioidaan 6 parasta pistebogeytulosta.
 • Voittaja palkitaan joka viikko Golfpuodin lahjakortilla.

HUOM. Pelaaja saa valita kauden alussa miltä tiiltä haluaa pelata. Tätä valintaa ei voi vaihtaa kesken kauden.

Ilmoittautuminen kilpailuun Caddiemasterille ennen kierrokselle lähtöä (kilpailija saa leimatun kortin). Tuloskortti palautetaan samana päivänä kierroksen jälkeen kilpailutoimiston postilaatikkoon tai caddiemasterille.

Viikkokilpailun tulokset ja kokonaistilanne julkaistaan jokaisen viikon maanantaina Nexgolfissa.