SENIORIEN TAPAHTUMAKALENTERI

 • GANT LADIES OPEN YLEISÖTIEDOTE
  Naisten Euroopan kiertueen kilpailu Gant Ladies Open lähestyy ja suomalaisten menestystoiveet ovat korkealla. Myös koronarajoitusten poistuminen antaa tapahtumalle aivan eri sykkeen, kun yleisöllä on tapahtumaan vapaa […]
 • VAPAAEHTOISEKSI GANT LADIES OPENIIN
  Aura Golfilla on kunnia isännöidä Naisten Euroopan kiertueen kilpailua Gant Ladies Openia heinäkuun puolivälissä 15.-17.7.2021. Kisaorganisaatio toimii pääasiassa vapaaehtoisvoimin ja myös Sinä voit olla omalla panoksellasi […]
VIIKKOKILPAILUT 2021

Seniorien viikkokilpailuja pelataan 10.5.2021 alkaen, viimeinen kilpailuviikko päättyy 3.9.2021. Peliaika on maanantaista sunnuntaihin ja kilpailuun voi osallistua niin monta kertaa kuin haluaa. Osallistumismaksu 2 eur/kierros maksetaan caddiemasterille ennen kierrosta.

Kilpailumuoto on tasoituksellinen pistebogey täysillä tasoituksilla. Kilpailijoiden lopputuloksiin huomioidaan 6 parasta pistebogeytulosta.

HUOM. Pelaaja saa valita kauden alussa miltä tiiltä haluaa pelata. Tätä valintaa ei voi vaihtaa kesken kauden.

Jokaisen viikkokilpailun paras palkitaan ja päätöstapahtumassa arvotaan vähintään 10 viikkokilpailuun osallistuneiden kesken palkintoja.

Ilmoittautuminen kilpailuun Caddiemasterille ennen kierrokselle lähtöä (kilpailija saa leimatun kortin). Tuloskortti palautetaan samana päivänä kierroksen jälkeen kilpailutoimiston postilaatikkoon tai caddiemasterille.

Viikkokilpailun tulokset ja kokonaistilanne julkaistaan jokaisen viikon maanantaina Nexgolfissa.

KUUKAUSIKILPAILUT 2021

Kuukausikilpailu pelataan joka kuukauden alkupuolen tiistaina klo 9.00 alkaen. Esteen sattuessa on mahdollista pelata myös klo 17.00 Kilpailumuoto on tasoituksellinen pistebogey täysillä tasoituksilla. Myös näissä kisoissa saa valita haluamansa tiin, jolta pelaa kauden kaikki kk-kilpailut.

 • 11.5.2021 (kilpailun johtaja Veikko Joenperä)
 • 8.6.2021 (Aarno Eskola)
 • 6.7.2021 (Matti Kulo)
 • 3.8.2021 (Maija Mäkelä)
 • 7.9.2021 päätöskilpailu ja yhteinen ruokailu sekä palkintojenjako

Ilmoittautuminen Nexgolfin kautta viimeistään kilpailua edeltävänä maanantaina klo 12.00 mennessä.

Huomioithan ilmoittautuessasi seuraavat asiat lähtöaikatoiveista:
Aikainen lähtö = lähtöaika ensimmäisten joukossa aamulähdöissä
Myöhäinen lähtö = lähtöaika viimeisten joukossa aamulähdöissä
Iltapäivälähtö = jos haluat pelata klo 17.00 lähdöissä, niin ilmoita asiasta caddiemasterille tai merkitse tieto tästä Nexgolfiin ilmoittautuessasi kilpailuun

Kilpailumaksu 5 euroa menee lyhentämättömänä palkintoihin. Jokaisen kilpailun voittaja palkitaan ja lisäksi arvotaan kolme palkintoa kaikkien osallistuneiden kesken. Kauden aikana voi saada vain yhden osakilpailupalkinnon.

Kauden lopussa viimeisen kilpailun yhteydessä palkintojen jako ja ruokailu sekä seuraavan kauden pelikausimaksun arvonta paikallaolijoiden sekä vähintään kahteen kuukausikilpailuun osallistuneiden kesken.