AJANVARAUS JÄSENILLE

Aura Golf ry:n jäsenet saavat varata tehdä varauksia kahdeksan päivää etukäteen. Jäsenet saavat varata myös samassa lähdössä pelaavat vieraspelaajat kahdeksan päivää etukäteen. Jäsen saa tehdä itselleen yhden varauksen päivää kohti ja yhtä aikaa jäsenellä voi olla voimassa enintään neljä varausta. Huomioithan, että uuden päivän ajanvaraus alkaa päivittäin klo 21.00. Esimerkiksi maanantaina-iltana klo 21.00 alkaen jäsenet saavat tehdä varauksia seuraavan viikon keskiviikkoon jne.

Caddiemasterilla on oikeus yhdistää vajaita ryhmiä ja ilman eri ilmoitusta siirtää lähtöaikaa 10 minuutilla eteenpäin.

Ajanvaraus toimii Nexgolf-järjestelmässä ja ajanvarauksen osoite on https://ag.nexgolf.fi/ag. Jokaisella jäsenellä on henkilökohtainen käyttäjätunnus (jäsennumero) ja salasana. Jos olet unohtanut salasanasi tai et pääse kirjautumaan sisään, ota yhteyttä caddiemasteriin tai toimistoon.

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään tunti ennen varattua lähtöaikaa.

AJANVARAUS VIERASPELAAJILLE

Vieraspelaajat voivat tehdä etukäteen varauksia Teetime.fi-järjestelmässä, ajanvarauksen osoite on http://teetime.fi/. Vieraspelaajat saavat tehdä varauksia neljä päivää etukäteen ja varauksia tehtäessä on huomioitava myös tasoitusrajat, jotka ovat sekä miehille että naisille 36 ja ryhmän korkein yhteistasoitus 110.

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään kaksi tuntia ennen varattua lähtöaikaa. Teetime.fi-palvelun kautta tehdyissä varaaja vastaa koko ryhmästä. Kaikissa no-show tapauksissa Aura Golf pidättää oikeuden veloittaa varaajalta greenfee-maksu kaikista ryhmän pelaajista.

Ryhmävaraukset (>9 henkilöä) tehdään aina Aura Golfin toimistosta [email protected] tai 02 258 9221.

Varauksia voi tehdä ja peruuttaa tietysti myös puhelimitse caddiemasterille 02 258 9201. Caddiemaster ei vastaanota peliaikavarauksia sähköpostilla.