KESÄKUUN KILPAILUT
2.6.2022
LYÖNTIJÄLKIEN KORJAAMINEN
13.6.2022
Show all

REIKÄPELIT 2022

Reikäpelit 2022

Reikäpelien kaaviot on julkaistu ja ensimmäiset ottelut on valmiina alkamaan. Eri kilpailuiden perustiedot löytyvät täältä ja Perhe Matchplayn tasoitustaulukko löytyy 1.tiin katoksesta.

Reikäpeleissä on henkilökohtainen osallistumismaksu 10 eur/pelaaja ja samalla maksulla saa osallistua kaikkiin reikäpelikilpailuihin. Osallistuminen maksetaan caddiemasterille ennen ensimmäistä kierrosta.

Rajapäivämäärät ovat poistettu käytöstä ja jatkossa pelaajat sopivat keskenään aikataulun otteluille mahdollisimman pian. Mikäli ottelua ei ole huomautuksista huolimatta pelattu kohtuullisessa ajassa, niin molemmat pelaajat suljetaan ottelusta. Pelaaja voi myös saada luovutusvoiton. Ottelun tulos merkitään ilmoitustaululle tai ilmoitetaan caddiemasterille.

Peliaikavaraukset voi tehdä normaalisti Nexgolfista tai vaihtoehtoisesti caddiemasterilta, jolloin kilpailuvaraus ei vaikuta neljän yhtäaikaisen varauksen kiintiöön.

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.