REIKÄPELIT 2022
3.6.2022
MIDNIGHT SCRAMBLE
15.6.2022
Show all

LYÖNTIJÄLKIEN KORJAAMINEN

Hyvät Aura Golfin jäsenet,

Pelikausi on saatu vaikesta keväästä huolimatta hienosti liikkeelle, mutta valitettavasti into pelaamiseen on toisinaan mennyt kentästä huolehtimisen edelle. Ohessa muutamia asioita, joihin pyydämme kiinnittämään huomiota hieman aikaisempaa paremmin.

Alastulo- ja lyöntijälkien paikkaaminen
Kenttä on meidän kaikkien yhteistä omaisuutta ja siitä meillä jokaisella on sekä oikeus että velvollisuus pitää hyvää huolta. Alastulo- ja lyöntijälkien paikkaamista ei voi koskaan kyllin paljon korostaa ja siksi haluamme muistuttaa asiasta hyvin vakavasti. Näiden hoitamisessa on alkukauden aikana ollut paljon puutteita ja kohteliaasti pyydämme huomioimaan asian tärkeyden sekä tarvittaessa muistuttamaan aiheesta myös pelikavereita.

Kulkeminen kentällä
Golfkentällä tulee helposti tavaksi kulkea lyhintä mahdollista reittiä. Tämä kuitenkin voi aiheuttaa tietyissä paikoissa runsasta kulumista ja jopa polkujen muodostumista sinne, mihin niitä ei ole tarkoitettu syntyväksi. Tästä syystä meidän kentällä ei ole sallittua vetää kärryjä viheröiden ja bunkkereiden välistä. Tällaisia paikkoja ovat erityisesti 16. ja 18.väylän viheriöt, joissa kiusaus kulkea lyhintä reittiä on suuri. Myös hiekkaesteiden reunojen kunnosta tulee jokaisen omalta osaltaan huolehtia ja kulku bunkkereihin sekä sieltä pois tulisi aina tapahtua niiden matalimmassa kohdasta. Kentällä mahdollisesti olevat aidat tai ketjut ovat siellä ihan tarkoituksella. Niiden tavoitteena on kertoa pelaajille, että joku tietty alue tarvitsee lepoa kulutukselta eikä siellä ole silloin tarkoitus kulkea.

Itsestään selvä asia tulisi olla se, että bunkkereihin ei vedetä kärryjä. Kärryjä ei tule myöskään vetää lyöntipaikoilla eikä etenkään viheriöalueilla.

Hiekkaesteet
Bunkkeriharavat ovat käyttöä varten, jätä bunkkeri aina sellaiseen kuntoon kuin sen itsellesi haluaisit jätettävän.

Hyvää pelikauden jatkoa kaikille!

Tommi Savolainen
Aura Golf ry
kapteeni

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.