GANT LADIES OPEN – LOPPUSANAT
18.7.2021
KLUBIMESTARUUS 14.-15.8.2021 – TULOKSET
16.8.2021
Show all

LADY TOUR

UUSI ALUEELLINEN LADY TOUR

Tervetuloa osallistumaan naisten avoimelle kiertueelle. Viisi osakilpailua, viidellä eri kentällä, viiden viikon ja viiden päivän aikana. Voit osallistua yhteen, kahteen — tai vaikka kaikkiin. Joka tapauksessa vain kolme parasta kilpailutulosta huomioidaan, vaikka olisit osallistunut kaikkiin viiteen. Pelimuotona on 18 reiän pistebogey. Kilpailu pelataan naisten teeltä.

Kiertue starttaa Aura Golfista, jossa pelataan Mamselli la 3.7. ja päättyy su 8.8. Aurinko Golfiin. Lähdetään vaikka isommallakin porukalla valloittamaan naapurikenttiä.

Ilmoittautumiset osakilpailuihin tapahtuu järjestävän seuran Caddiemasterin, NexGolfin tai TeeTimen kautta.

KAUDEN 2021 OSAKILPAILUT
  • la 3.7. Mamselli/ Aura Golf
  • ti 6.7. Ulrica/ Harjattula Golf
  • su 18.7. Blanca (pari scramble)/ Archipelagia Golf
  • la 31.7. Cecilia/ Kankaisten Golf
  • su 8.8. Birgitta/ Aurinko Golf

KILPAILUMAKSU
Osakilpailun kilpailumaksu on kunkin kilpailun normaali kisamaksu.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu mukaan osakilpailuihin kunkin kentän caddiemasterin, Nexgolfin tai TeeTimen kautta. Samalla osallistut automaattisesti Lady Tourille.

PELIMUOTO
18 reiän PB

SÄÄNNÖT
Kilpailussa noudatetaan yleisiä voimassaolevia golfin sääntöjä sekä järjestävän kentän kilpailukohtaisia kilpailumääräyksiä. Tasatuloksen ratkaisu yksittäisessä osakilpailussa: tasoitus, viimeiset 9 reikää, viimeiset 6 reikää, viimeiset 3 reikää, viimeinen 1 reikä. Jos kokonais tuloksissa on pelaajia tasapisteillä kolmen (3) osakilpailun yhteistuloksen jälkeen, ratkaisee järjestyksen viimeksi pelatun kisan viimeiset 9/6/3 reikää.

PALKINNOT
Tourin viisi (5) parasta palkitaan viimeisen kilpailun jälkeen. Jos palkinnon saaja ei ole läsnä palkintojenjaossa ollaan häneen henkilökohtaisesti yhteydessä. Jokaisessa osakilpailussa palkitaan kunkin seuran omalla tavalla parhaat.

Viimeisessä osakilpailussa (8.8.) suoritetaan erillinen arvonta niiden osallistujien kesken, jotka ovat osallistuneet useimpaan osakilpailuun.

OSALLISTUMISOIKEUS
Naispelaaja, jolla on jonkun suomalaisen golfseuran jäsenyys ja ikää yli 18-vuotta, on oikeutettu osallistumaan tourille. Kun on osallistunut johonkin viidestä osakilpailusta, on automaattisesti mukana myös tourilla. Kilpailun johtajana toimii kussakin osakilpailussa vastaava kilpailun johtaja / tuomari.

PISTEYTYS
Yhteistulokseen lasketaan kussakin osakilpailussa ansaitut bogeypisteet. Poikkeus on Paraisten kilpailu, joka on parikilpailu. Tässä osakilpailussa molemmat parit saavan kilpailutuloksen muutettuna pb-tulokseksi. Tourille tuloksesta kelpuutetaan ¾ tulos.

TULOSSEURANTA
Kun Lady Tour käynnistyy, tulee tähän linkki, josta voi seurata kokonaistilannetta.

TULOKSET >

Sääntöihin voi tulla vielä muutoksia ennen ensimmäistä kisaa.

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.