Naisten kolmoisklubiottelu 27.7.2021
13.7.2021
LADY TOUR
13.8.2021
Show all

GANT LADIES OPEN – LOPPUSANAT

Hyvät Aura Golfin jäsenet,

Olemme olleet etuoikeutettuja saadessamme järjestää golfin kansainvälinen huipputapahtuma Ruissalossa. Aura Golf, Turku ja Ruissalo ovat saaneet vilpitöntä suitsutusta eri puolilta maailmaa paikalle saapuneilta pelaajilta ja heidän taustajoukoiltaan. Itseltämme jää helposti huomaamatta kuinka upeassa miljöössä saamme rakasta lajiamme harrastaa.

Tämän koko luokan kilpailun järjestäminen vaatii paljon työtä ja sitä on tehty todella suurella porukalla. Haluan lausua mitä parhaat kiitokset kaikille mukana olleille, ilman Teitä tämä ei olisi ollut mahdollista. Kaikkien panosta tarvittiin ja se on arvostuksensa todellakin ansainnut. Erityiset kiitokset haluan osoittaa Jane Oinoselle, Kari Wahlströmille sekä Tommi Savolaiselle, jotka johtivat ryhmiään pyyteettömästi ja vaivojaan säästämättä. Janen vastuulla oli koko vapaaehtoisorganisaatio, mutta erityisesti tulospalvelu, joka toimi olosuhteet huomioiden loistavasti. Karin vastuulla oli liikenteenohjaus, ilman tämän ryhmän panosta satojen autojen sijoittaminen asiallisesti ja turvallisesti olisi ollut mahdotonta. Tommi hoiti hommansa yleisönhallinnassa erinomaisesti sellaisissa mittasuhteissa, joista meillä ei juuri ollut aikaisempaa kokemusta. Tähän olisi voinut kirjoittaa kaikkien yli sadan vapaaehtoisen nimen, jokainen Teistä oli tärkeä. Erityismaininta Golfliiton Ipille, Veikoille sekä muille meidän senioreille, jotka uurastivat helteessä kylttien pystytyksessä ja purkamisessa sekä parkkipaikan valmisteluissa.

Kiitokset kuuluvat myös pääyhteistyökumppaneille Lars Lönnqvistille (Gant) sekä Heikki Vaisteelle. Teillä on suuri Aura Golf -sydän ja Teidän tuella tämä upea urheilutapatuma oli mahdollista järjestää.

Haluan kiittää myös Turun Kaupunkia, Suomen Golfliittoa sekä Aura Golfin klubiravintolaa mutkattomasta yhteistyöstä kilpailun järjestelyissä.

Kiitokset kuuluvat myös omalle henkilökunnalle. Kenttämestari Matti Höglund joukkueensa kanssa teki vaikeissa olosuhteissa viimeistään nyt kentästämme kansainvälisen tason huippukentän, jonka tunnistetaan jatkossa myös maailmalla. Kiitos myös Marille toimistoon, hienoa työtä!

Kiitoksia myös kaikille katsojille, jotka saavuitte Ruissaloon seuraamaan huippugolfia. Teillä oli suuri merkitys urheilutapahtuman hengen luomisessa ja näytitte myös miten asiantuntevaa suomalainen golfyleisö on.

Suomalaisten pelaajien menestys ja mahtavat hellekelit olivat onnistuneen tapahtuman kirsikat kakun päällä. Kuvagalleria kilpailuviikolta >>

Hyvää golfkauden jatkoa kaikille!

Sami Pere
Aura Golf ry
toiminnanjohtaja

 

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.