VUOSIKOKOUSKUTSU 16.2.2022
25.1.2022
OPETUSTARJONTA AIKUISILLE 2022
14.2.2022
Show all

EHDOKKAITA AURA GOLF RY:N HALLITUKSEEN

Aura Golf ry:n sääntömääräinen varsinainen kokous pidetään keskiviikkona 16.2.2022 klo 18.00 koronatilanteesta johtuen etämenettelyllä.. Aura Golf ry:n hallituksessa on erovuorossa seuraavat tehtävät:

Hallituksen puheenjohtaja
Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Ahti Koskilahti on ilmoittanut olevansa käytettävissä uudelle kolmevuotiskaudelle, jos jäsenistö näin haluaa.

***

Kapteeni
Seuran nykyinen kapteeni Tommi Savolainen on ilmoittanut olevansa edelleen käytettävissä tehtävään, jos jäsenistö näin haluaa.

Kiinteistö- ja rakennustoiminta-asiat
Kiinteistöasioista vastannut hallituksen jäsen Sauli Gustafsson on ilmoittanut, että ei ole enää käytettävissä tehtävään.

Kilpailu- ja tasoitusasiat
Kilpailutoimikunnasta vastannut hallituksen jäsen Peter Rosenberg on ilmoittanut olevansa edelleen käytettävissä tehtävään, jos jäsenistö näin haluaa.

***

Aura Golf ry:n sääntöjen 6 §:ssa määritetään hallituksen jäsenten määrä sekä vastuualueet, joiden hoitamiseen hallituksen jäseneltä edellytetään kyseessä olevien asioiden erityistä tuntemusta.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan Aura Golf ry:n vapaaehtoistyöhön hallitustyöskentelyn muodossa, niin sinulla on mahdollisuus kertoa Aura Golfin kotisivuilla halustasi asettua ehdolle johonkin em. mainituista tehtävistä. Yhteydenotot seuran toimistoon, [email protected].

Seuraavassa on lyhyet esittelyt henkilöistä, jotka ovat etukäteen ilmoittaneet olevansa käytettävissä erovuoroisiin tehtäviin seuran hallituksessa.


IINA JOKINEN

Olen Iina Jokinen ja käytettävissä Aura Golfin hallitukseen kilpailu- ja tasoitustoimikunnan vetäjän roolissa. Golfia olen harrastanut aktiivisesti lapsesta asti ja Aura Golfin jäsen olen ollut vuodesta 2020.

Työskentelen laivanvarustamolla projektipäällikkönä ja koulutukseltani olen laivanrakennuksen diplomi-insinööri. Aktiivisena pelaajana ja kilpailijana olen päässyt kokemaan kuinka Aura Golf ympäristönä luo ainutlaatuisen alustan monipuolisille tapahtumille. Koen, että vuosien työkokemus erilaisista rooleista golfkentällä ja sen ulkopuolella, monipuolinen kilpailutausta sekä aikaansaava asenteeni tekisivät minusta hyvän valinnan kehittämään kilpailutoimintaa yhdessä muun hallituksen ja jäsenistön kanssa.

 

LARI MALLIUS

Olen Lari Mallius ja olen käytettävissä valittaessa uutta henkilöä Aura Golfin hallitukseen vastaamaan kiinteistö ja rakennustoiminta-asioista. Aura Golfin jäsen olen ollut vuodesta 2017, jolloin aloitin myös golfin aktiivisemman harrastamisen. Tasoitukseni on hioutunut tammien varjossa noin 10 tuntumaan.

Koulutukseltani olen rakennustekniikan diplomi-insinööri ja toimin SRV Rakennus Oy:n Lounais-Suomen aluejohtajana. Koulutukseni, työkokemukseni ja muutaman vuoden kokemukseni Aura Golfin rakennustoimikunnan jäsenenä on valmistanut minua tähän vastuulliseen ja tärkeään tehtävään. Koen olevani luonteva valinta ja sopiva henkilö huolehtimaan Aura Golfin hienosta ja arvokkaasta rakennuskannasta yhdessä muun hallituksen sekä toiminnanjohtajan kanssa.

 

PETER ROSENBERG

Olen Peter Rosenberg  ja olen käytettävissä jatkokaudelle Aura Golfin hallitukseen kilpailu- ja tasoitustoimikunnan puheenjohtajaksi. Täytän tulevana kesänä 40 vuotta, Aura Golfin jäsenenä tästä ajasta olen ollut 33 vuotta. Golfhistoriani ulottuu junioritason innokkaasta pelurista nuoreen kilpailijaan ja siitä aina aikuistason SM-tason kilpapelaajaan asti. Tämän hetkinen golffini sisältää edelleen kilpailuja, leppoisampia pelimuotoja kaveriporukoiden kesken ja koko perheen pelejä. Aura Golfin reilun 10 vuoden kilpailuedustamisen lisäksi olen ollut mukana aktiivisesti seuran toiminnassa n. 15 vuotta, näistä 9 vuotta hallituksessa kilpailu- ja tasoitustoimikunnan puheenjohtajana. Perheeseeni kuuluu innokkaat golffarinalut Alex 5v ja Cecilia 9v, lisäksi Jaana vaimo on Aura Golfin aktiivinen jäsen. Ammatiltani olen IT-arkkitehti ja työskentelen myös yrittäjänä omassa yrityksessäni.

Aura Golfin toiminta on siis tullut varsin tutuksi näiden vuosien aikana. Seurana se on hieno sekoitus perinteitä ja myös uusia vivahteita. Nämä molemmat asiat vaativat sekä historiaa, että visioita. Uskon, että minun kokemuksella pystyn tuomaan nämä molemmat sopivissa määrin toimintaan mukaan ja kehittämään näin ollen Aura Golfia kohti parempaa niin kilpailujen kuin myös muiden strategisten kohteiden osalta.

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.