TOIMISTON JOULUAIKA
9.12.2021
KESÄTÖIHIN KENTÄNHOITAJAKSI
11.1.2022
Show all

EHDOKKAITA AURA GOLF RY:N HALLITUKSEEN

Aura Golf ry:n sääntömääräinen varsinainen kokous pidetään keskiviikkona 16.2.2022 klo 18.00 Ravintola Suomalaisella Pohjalla. Aura Golf ry:n hallituksessa on erovuorossa seuraavat tehtävät:

Hallituksen puheenjohtaja
Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Ahti Koskilahti on ilmoittanut olevansa käytettävissä uudelle kolmevuotiskaudelle, jos jäsenistö näin haluaa.

***

Kapteeni
Seuran nykyinen kapteeni Tommi Savolainen on ilmoittanut olevansa edelleen käytettävissä tehtävään, jos jäsenistö näin haluaa.

Kiinteistö- ja rakennustoiminta-asiat
Kiinteistöasioista vastannut hallituksen jäsen Sauli Gustafsson on ilmoittanut, että ei ole enää käytettävissä tehtävään.

Kilpailu- ja tasoitusasiat
Kilpailutoimikunnasta vastannut hallituksen jäsen Peter Rosenberg on ilmoittanut olevansa edelleen käytettävissä tehtävään, jos jäsenistö näin haluaa.

***

Aura Golf ry:n sääntöjen 6 §:ssa määritetään hallituksen jäsenten määrä sekä vastuualueet, joiden hoitamiseen hallituksen jäseneltä edellytetään kyseessä olevien asioiden erityistä tuntemusta.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan Aura Golf ry:n vapaaehtoistyöhön hallitustyöskentelyn muodossa, niin sinulla on mahdollisuus kertoa Aura Golfin kotisivuilla halustasi asettua ehdolle johonkin em. mainituista tehtävistä. Yhteydenotot seuran toimistoon, office@auragolf.fi.

Seuraavassa on lyhyet esittelyt henkilöistä, jotka ovat etukäteen ilmoittaneet olevansa käytettävissä erovuoroisiin tehtäviin seuran hallituksessa.

***

Lari Mallius

Olen Lari Mallius ja olen käytettävissä valittaessa uutta henkilöä Aura Golfin hallitukseen vastaamaan kiinteistö ja rakennustoiminta-asioista. Aura Golfin jäsen olen ollut vuodesta 2017, jolloin aloitin myös golfin aktiivisemman harrastamisen. Tasoitukseni on hioutunut tammien varjossa noin 10 tuntumaan.

Koulutukseltani olen rakennustekniikan diplomi-insinööri ja toimin SRV Rakennus Oy:n Lounais-Suomen aluejohtajana. Koulutukseni, työkokemukseni ja muutaman vuoden kokemukseni Aura Golfin rakennustoimikunnan jäsenenä on valmistanut minua tähän vastuulliseen ja tärkeään tehtävään. Koen olevani luonteva valinta ja sopiva henkilö huolehtimaan Aura Golfin hienosta ja arvokkaasta rakennuskannasta yhdessä muun hallituksen sekä toiminnanjohtajan kanssa.