KESÄTÖIHIN KENTÄNHOITAJAKSI
27.2.2019
AURA GOLF PALKITTIIN GOLFGAALASSA
18.3.2019
Show all

VUOSIKOKOUS – AHTI KOSKILAHDESTA PUHEENJOHTAJA

Aura Golfin vuosikokous pidettiin Suomalaisella pohjalla keskiviikkona 27.2.2019. Kokoukseen osallistui 201 yhdistyksen jäsentä ja tunnelma Pohjan salissa oli todella tiivis, kaikki mahtuivat onneksi mukaan.

Kokouksen suurin mielenkiinto kohdistui uuden puheenjohtajan valintaan, kun Aura Golfia 12 vuotta luotsannut Toni Laakso oli ilmoittanut jättävänsä tehtävän todella pitkän puheenjohtajakautensa jälkeen.

Puheenjohtajan tehtävään oli etukäteen ilmoittanut halukkuutensa kolme henkilöä, Pauli Heikkinen, Ahti Koskilahti sekä Olli-Pekka Saario. Ehdokkaiden esittelyjen ja niitä seuranneiden kannatuspuheenvuorojen jälkeen suoritettiin äänestys, jossa annettiin 201 hyväksyttyä ääntä, jotka jakautuivat seuraavasti:

Ahti Koskilahti 107 ääntä
Olli-Saario 70 ääntä
Pauli Heikkinen 24 ääntä

Äänestyksen tuloksen mukaan uudeksi puheenjohtajaksi valittiin 30-vuotias Aura Golfin jäsen ja entinen kilpapelaaja Ahti Koskilahti. Onnittelut uudelle puheenjohtajalle ja kaikkea hyvää uudessa tehtävässä!

Puheenjohtajan valinnan jälkeen yhdistyksen kokous kutsui Toni Laakson Aura Golfin kunniapuheenjohtajaksi, samalla hänelle luovutettiin myös seuran kultainen ansiomerkki. Kiitoksia Tonille suuresta ja arvokkaasta panoksesta seuran eteen.

Kokouksessa valittiin myös uusi kapteeni. Tehtävään oli ehdolla kaksi henkilöä, Harri Lehtinen ja Tommi Savolainen. Äänestyksen jälkeen seuran uudeksi kapteeniksi valittiin Tommi Savolainen. Onnittelut myös Tommille valinnasta.

Muita erovuoroisia hallitustehtäviä olivat kilpailutoimikunnan sekä rakennustoimikunnan puheenjohtajat. Näihin kokous valitsi yksimielisesti jatkokausille Peter Rosenberg (kilpailu) ja Sauli Gustafsson (rakennus).

Kokouksessa päätettiin myös kauden 2019 jäsenmaksujen, kausimaksujen sekä liittymismaksujen suuruus. Muut maksut pysyivät ennallaan, mutta liittymismaksuja laskettiin aikuisten osalta 990 euroon ja junioreiden 99 euroon.

 

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.