VAPPUHUMPUUKI 1.5.2023
12.4.2023
SENIORITOIMINTA 2023
16.4.2023
Show all

TALKOOKIITOKSET!

Lämmin kiitos kaikille kevättalkoisiin osallistuneille! Paljon saatiin taas aikaan, tästä on hyvä suunnata kohti golfkautta 2023!

Ystävällisin terveisin

Aura Golf ry
klubitoimikunta

***

Kevättalkoot Ruissalossa järjestetään lauantaina 22.4.2023, haravat alkavat heilua aamulla klo 10.00. Tarjolla perinteiseen tapaan piha-alueen ja sisääntulotien siistimistä, työnjohdosta ja tehtäväjaosta paikan päällä vastaa henkilökunta sekä klubimestari Aki Lahti. Talo tarjoaa työvälineet sekä kevyen ruoka- ja virvokehuollon. Työkäsineitä on saatavilla myös paikan päältä, mutta omat näppylähanskat istuvat käteen aina parhaiten. Jotta osaamme varautua riittävään määrään talkooeväitä, niin ilmoitathan ystävällisesti osallistumisestasi sähköpostilla [email protected].

Ystävällisin terveisin

Aura Golf ry
klubitoimikunta

PS. Talkootoimiin saa halutessaan ryhtyä jo ennen varsinaista talkoopäivää, heti kun lumet ovat riittävästi sulaneet. Jos intoa riittää pieneen ulkoilmareippailuun, niin arkipäivisin ottamalla yhteys henkilökuntaan järjestyy työvälineet ja pääset ottamaan mukavan varaslähdön talkoisiin.

Talkootunnelmia muutaman vuoden takaa

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.