ÄITIENPÄIVÄLOUNAS
3.5.2017
SENIORIEN MATKA
12.5.2017
Show all

KENTTÄ AVATTU

Hyvät Aura Golfin jäsenet,

Ruissalon kenttä avattiin osittain perjantaina 28.4. ja torstaina otettiin kaikki väylät käyttöön.

Kasvukausi on vasta alkamassa ja kenttä on vielä monelta osin keskenkuntoinen. Suurempaa syytä huoleen ei kuitenkaan ole, lämpöä tosin tarvittaisiin kunnolla. Varsinkin kylmät yöt hidastavat tuntuvasti  ruohonkasvun kunnollista käynnistymistä. Erityisesti näissä olosuhteissa on todella tärkeää muistaa paikata alastulojäljet viheriöillä, toivottavasti tästä asiasta ei tarvitse enää erikseen muistuttaa. Kentällä on voimassa siirtosääntö koko pelialueella. Golfin sääntöjen määritelmä “Pelialue” käsittää koko kentän lukuun ottamatta pelattavan reiän tiiauspaikkaa ja viheriötä sekä kentän kaikkia esteitä.

Caddiemaster palvelee normaalien aukioloaikojen mukaan päivittäin klo 7.30-19.00.

Erinomaisen hyvää pelikautta kaikille!

Ystävällisin terveisin

Sami Pere
Aura Golf ry
toiminnanjohtaja

************************************************************

Golfkausi on kirjaimellisesti ovella, vaikka kesä ja ehkä hieman kevätkin antaa odottaa itseään. Huhtikuu on ollut normaalia kylmempi eikä kasvukausi ole lähtenyt vielä kunnolla käyntiin. Yleiskuva kentällä on vielä melko harmaa, varmasti aika samanlainen kuin kotinurmikoilla. Positiivista tilanteessa on se, että pelätyt talvituhot ovat jääneet pieniksi ja lumien aikaisen sulamisen ansiosta kenttätöihin on päästy hyvissä ajoin. Lämpöä kasvun käynnistyminen kuitenkin vaatii ja valitettavasti ainakaan ihan lähipäivien ennusteissa selkeää lämpenemistä ei ole näkyvissä.

Tällä hetkellä kentän avaamispäivästä emme uskalla luvata muuta kuin sen, että tilannetta arvioidaan uudelleen ma 24.4.2017 ja siitä tiedotetaan samana päivänä.

Ystävällisin terveisin

Matti Höglund
Aura Golf ry
kenttämestari

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.