GANT Ladies Open 15.-17.7.2021
1.6.2021
NAISTEN KENTTÄVIERAILU KYTÄJÄLLE
7.6.2021
Show all

GOLFAUTOJEN KÄYTTÖ

Hyvät golfautojen käyttäjät,

Aura Golfin autoihin on kevään aikana asennettu Visage GPS-laitteet, jotka ovat aiheuttaneet keskustelua ja kysymyksiä, osin myös melko suoraa palautetta. Aura Golfin kenttä ei ole varsinaisesti suunniteltu pelattavaksi autoilla eikä teitä ja polkuja ole tähän tarkoitukseen riittävästi. Visaget on asennettu ensisijaisesti ohjaamaan autoja kulkemaan oikeilla reiteillä ja tällä tavalla suojelemaan kenttää, mikä on varmasti kaikkien pelaajien etujen mukaista. Perusperiaatteena tässä ohjauksessa on se, että viheriöille, foreille ja lyöntipaikoille sekä tietyille kulkureiteille ei autojen kanssa pääse kulkemaan.

Järjestelmään syötetään erilaiset kulkua ohjaavat alueet manuaalisesti ja näissä asetuksissa sekä GPS-merkkipisteissä on ollut epätarkkuuksia ja suoranaisia virheitä, jotka kaikki luonnollisesti korjataan. HUOM. Tällä hetkellä kaikki asetukset ovat pois käytöstä järjestelmän päivitystä varten.

Ystävällisin terveisin

SamI Pere
Aura Golf ry
toiminnanjohtaja

 

 

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.