KEVÄTTALKOOT
9.4.2017
VAPPUHUMPUUKI
18.4.2017
Show all

UUDET KOTISIVUT

Tervetuloa Aura Golfin uusille kotisivuille!

Uutiskirjeessä lupailtiin uusien kotisivujen julkaisua keskiviikko aamupäivälle ja varmasti moni ehti jo painella selaintaan ihmetellen näkymiä auragolf.fi:ssa. Iltapäivän ja illan aikana sivut saatiin ajettua uusiin asemiin ja tekniikka pääosin kuntoon. Kertalaukaisulla ei tässäkään asiassa päästä maaliin, joten virheitä ja puutteita sivuilta varmasti löytyy ja niitä korjataan tarpeen mukaan.

Näkymä etusivulla on koko lailla erilainen kuin aikaisemmin, mutta lopulta logiikka sivukartassa ei ole juurikaan muuttunut. Suuremmilla näytöillä sivuja käytettäessä ylävalikkoja painamalla pääsee eteenpäin ja mobiililaitteilla valikkoihin pääsee painamalla oikeassa yläreunassa olevaa “hampurilaista” eli kolmen allekkaisen viivan muodostamaa kuvaketta.

Uutisia luetaan vierittämällä tai pyyhkäisemällä otsikkoja oikealle tai vasemmalle, myös nuolilla pääsee vaihtamaan uutista. Klikkaamalla päävalikon “Ajankohtaista”-painiketta pääsee suoraan uutisiin kaikista muista näkymistä. Sivuilta löytyy myös viikkokalenteri, joka on huomattavasti parannettu versio vanhojen sivujen vastaavaan verrattuna.

Sivukartta kokonaisuudessaan löytyy etusivun alareunasta ja takaisin etusivulle pääsee kaikista näkymistä klikkaamalla kullanväristä Aura Golfin logoa.

Sivujen uudistamisen keskeisin tavoite oli saada visuaalisesti tyylikkäät sekä niin käyttäjän kuin ylläpitäjänkin näkökulmasta helppokäyttöiset kotisivut. Tutustukaa rauhassa sivuihin eri laitteilla, ne ovat helppokäyttöisemmät kuin uskoisikaan. Palautetta otetaan toki vastaan ja suoranaisten asiavirheiden osalta sitä jopa toivotaan.

Ystävällisin terveisin

Aura Golf ry
markkinointi- ja viestintätoimikunta
kotisivutyöryhmä

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.