JÄSENTIEDOTE – SM-KILPAILUT BY GANT
5.7.2018
SM-KILPAILUT – PELAAJAINFO
17.7.2018
Show all

AURA GOLF 60V -JUHLAKILPAILU 14.7.2018

Seuran 60v-juhlakilpailu on saavuttanut huikean suosion ja tavoitteena ollut 200 pelaajan osallistujamäärä on täyttynyt jo hyvissä ajoin etukäteen. Aikataulu on suunniteltu siten, että kaikki pelaajat ehtivät hyvin kentältä suihkun ja saunan kautta varsinaiseen juhlaan, joka alkaa ruokatarjoilun merkeissä klo 15.00. Tämän vuoksi kisa pelataan 14 reikäisenä (reiät 1-13 ja 18) ja ensimmäiset lähdöt ovat jo aamulla kuuden jälkeen. Juhlaruokailun tarjoilu aloitetaan siis klubin pihalla klo 15.00 ja sinne voi saapua oman aikataulun mukaan, kuitenkin niin, että kaikkien toivotaan olevan paikalla palkitsemisten alkaessa viimeistään klo 18.00.

Kilpailu ja illanvietto ovat Aura Golfin jäsenille maksuttomia (juomatarjoiluja lukuun ottamatta), avec vieraiden illalliskortin hinta on 30,00 eur/hlö ja se maksetaan caddiemasterille. Piha-alueen baarista juomia voi hankkia ainoastaan klubilla myynnissä olevilla juomalipuilla, jotka käyvät toki kaikissa ravintolan myyntipisteissä eli myös klubilla ja kioskilla. Juomalipun hinta napakka tasaraha viisi euroa.

Kenttä on varattu lauantaina vain juhlakilpailua varten, normaalia ajanvarausta ei kyseisenä päivänä ole lainkaan. Kilpailun lähtölista on julkaistu kilpailukalenterissa ja kaikki julkaisuhetkellä jonotuslistalla olleet pelaajat on saatu mukaan lisäämällä maksimipelaajamäärä 208:aan.

Kilpailuun lähdetään 1.tiiltä ilman startteria 8 minuutin lähtövälein, joten muistakaa tarkistaa oma lähtöaikanne kilpailukalenterista sekä tuloskortista. Tämän hetken tiedon mukaan ensimmäinen lähtö tulee olemaan klo 6:30. Aura Golf tarjoaa pelaajille taukokioskilla pienen välipalan, joten tihennetyn lähtövälin sekä kioskipysähdyksen johdosta kierroksen aikana saattaa joutua myös odottamaan. Tässä yhteydessä on hyvä muistuttaa pistebogeyn hengestä eli pallon voi hyvällä syyllä nostaa taskuun, varsinkin jos lyönnit ovat loppuneet jo ennen viheriölle pääsyä. Parasta scratch-tulosta ei tässä kilpailussa palkita.

Pelaajien pyydetään huomioimaan, että kentällä liikkuu valokuvaaja, joka ottaa kuvia sekä maasta että ilmasta. Jälkimmäinen tapahtuu kauko-ohjattavalla dronekopterilla. joka siis liittyy tähän tapahtumaan.

Erikoiskilpailut kisataan tulevien Gant SM-kilpailuiden hengessä, neljä lähimmäksi lippua kilpailua sekä pisin draivi kilpailut miehille ja naisille erikseen. Erikoiskilpailujen voittajille tavarapalkintojen lisäksi paikka Gant ProAMiin tiistaina 17.7.2018 klo 9:30. Jos voittaja on itse estynyt osallistumasta ProAmiin, hän voi nimetä edustajansa mukaan.

Kilpailukierroksen jälkeen on mahdollista osallistua yläputtiviheriöllä Aura Golfin kilpajunioreiden järjestämään lähipelikilpailuun, jonka tuotot ohjataan lyhentämättömänä leiritoiminnan tukemiseen. Varaa siis 10 euroa käteistä mukaan ja osallistu!

Varsinaista pukukoodia juhlaan ei ole asetettu, mutta siisti ja tyylikäs pukeutuminen on varmasti kaikille tällaisessa juhlassa itsestään selvyys. Miehillä solmion ei tarvitse kiristää kaulaa, mutta esim. trendikäs rusetti pukee miestä kuin miestä ja naisilla upeat päähineet ovat varmoja katseen vangitsijoita.

Aikataulu:

klo 6:30 ensimmäiset lähdöt
klo 15:00 ruokailupisteet avautuvat, non-stop tarjoiluna tästä eteenpäin
klo 16:00 Jussi Fredriksson & Max Zenger Duo aloittaa juhlavieraiden viihdyttämisen
n. klo 18.00 Juhlapuheet, ansiomerkkien jako sekä kilpailun palkintojenjako
n. klo 19.00 Yhteiskuva harjoitusalueella

Jamit ja juhlat jatkuvat tästä eteenpäin myöhäiseen iltaan.

Tervetuloa!

Aura Golf ry
juhlatoimikunta

 

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.