TOIMIKUNTIIN LISÄVAHVISTUKSIA
21.4.2020
TAKE AWAY VAPPUBRUNSSI
27.4.2020
Show all

AJANKOHTAISIA ASIOITA – KANNATTAA TUTUSTUA

Lyönti- ja alastulojäljet

Kentällä on ensimmäisen peliviikon aikana ollut aivan liikaa korjaamattomia lyöntijälkiä väylillä sekä alastulojälkiä viheriöillä. Osa korjaamattomista lyöntijäljistä on niin suuria, että vaatii jo erityistä huomiokyvyn puutetta tai merkittävää välinpitämättömyyttä jättää ne paikkaamatta. Kysymys on meidän kaikkien yhteisestä omaisuudesta ja vieläpä kaikkein tärkeimmästä sellaisesta, pidetään kentästä yhdessä hyvää huolta!

Hanhet kentällä

Kentällä laiduntavia tai sinne pyrkiviä valkoposkihanhia ryhdytään ELY-Keskukselta saadun poikkeusluvan nojalla häätämään useammalla eri keinolla. Käytössä tulee olemaan koirapartiot sekä erilaisilla ajoneuvoilla lintujen häiritseminen ja poistaminen. Myös drone-kopterin käyttö on mahdollista. Näissä tehtävissä toimivilla henkilöillä on etuajo-oikeus pelaajiin nähden ja he ovat pukeutuneet huomioliiveihin. Sekä pelaajien että häätötehtävissä olevien henkilöiden tulee noudattaa varovaisuutta sekä huomioida muut alueella liikkuvat henkilöt.

Tuloskortit

Caddiemasterilta on saatavilla tuloskortteja omaan käyttöön, mutta niiden palauttaminen ei ole mahdollista. Niitä ei siis tule palauttaa postilaatikkoihin eikä caddiemasterille, sieltä ne päätyvät suoraan kierrätykseen. Sitä vastoin tasoituskierroksen tuloksen voi itse varsin vaivatta syöttää omaan Nexgolfiin valitsemalla “Syötä tulos” ja siellä oletusasetuksena oleva “Tasoituskierros”. Sen jälkeen pelaaja syöttää reikätulokset järjestelmään ja eBirdie päivittää uuden tasoituksen seuraavaksi päiväksi.

Yöpakkaset

Viikonlopuksi on luvassa yöpakkasia, jolla saattaa olla vaikutusta pelaamiseen. Jos kenttä joudutaan aamulla sulkemaan, niin lähdöt peruuntuvat siihen asti kunnes kenttämestari antaa lähtöluvan ja “Kenttä suljettu”-kyltti on poistettu 1.tiiltä. Tässä tulee myös huomioida, että lähtöjä ei siirretä eteenpäin, vaan ne peruutetaan kentän avaamiseen asti. Kaikissa tilanteissa henkilökunnan ohjeita on noudatettava ja kuuraisella tai jäätyneellä kentällä pelaaminen on ehdottomasti kiellettyä.

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.