VUOSIKOKOUSKUTSU 25.2.2020
6.2.2020
VIHERIÖ 1/2020
10.2.2020
Show all

EHDOKKAITA AURA GOLF RY:N HALLITUKSEEN

Aura Golf ry:n sääntömääräinen varsinainen kokous pidetään tiistaina 25.2.2020 klo 18.00 Ravintola Suomalaisella Pohjalla.

Seuraavat henkilöt ovat ilmoittaneet olevansa käytettävissä valittaessa hallituksen jäseniä erovuoroisiin tehtäviin:

Talous:

Ville Haaslahti
Olen 42-vuotias perheyrityksemme Hidex Oy:n toimitusjohtaja. Koulutukseltani olen diplomi-insinööri. Golfin olen aloittanut TS-golfkoulun kautta ja AG:n jäseneksi liityin 1992. Perheeseen kuuluu vaimo, kaksi lasta ja koira. Perheenjäsenistä golfia pelaa myös poikani Eino.

Olen aktiivinen golffari, kierroksia noin kertyy noin 50 vuodessa ja toimin AG:n toimikuntatyössä kilpailu- ja klubitoimikuntien jäsenenä. Golf harrastuksena ja elämäntapana on antanut minulle paljon ja olen ylpeä, että saan edustaa suomen parasta golfseuraa.

Olen käytettävissä valittaessa uutta henkilöä Aura Golfin hallitukseen talousasioista vastaavaksi jäseneksi. Haluan omalta osaltani kantaa vastuuta seuran tulevaisuuden eteen ja pitää huolta, että kenttämme ja golfyhteisömme kehittyy ja kukoistaa myös tulevaisuudessa.

Markkinointi:

Harri Lehtinen
Golf on minulle mieluisa harrastus, vaikkakin viime kausi meni poskelleen olkapäävamman seurauksena. Käsi on nyt kuitenkin siinä kunnossa, että pääsen pelaamaan normaalisti heti alkukaudesta. Aura Golfin jäseneksi olen liittynyt vuonna 1994.

Olen toiminut koko työurani erilaisissa myynti- ja markkinointitehtävissä, myös yrittäjänä 11 vuotta. Tätä kautta olen tutustunut Turun alueen yrityselämään laajasti.  Tällä hetkellä toimin Lounais-Suomen Taxidata Oy:ssa vastaten myynnistä ja markkinoinnista.

Aura Golfissa olen toiminut useampaan otteeseen markkinointitoimikunnassa, jossa toimin tälläkin hetkellä.

Viime kaudella markkinointipanostukset kohdennettiin erityisesti jäsenhankintaan. Käytettiin mm. sosiaalista mediaa ja paikallisradiota. Tulokset olivat hyvät, sillä saimme paljon uusia golffareita liittymään Aura Golfiin. Kauden lopulla markkinointiryhmä teki myös päätöksen, että kaikille uusille jäsenille soitetaan kauden loputtua ja tiedustellaan miten heidät on otettu vastaan seuraamme, miksi liittyivät seuraan, mitkä asiat meillä on hyvin ja miten seuran toimintaa voisi heidän mielestään vielä kehittää. Omassa soittolistassani oli yli 60 uutta jäsentä. Oli mieluisaa kuultavaa kuinka hyvin uudet jäsenet ovat kentällämme viihtyneet, miten he arvostavat yleisesti Aura Golfia ja kentän puitteita kauttaaltaan.

Mikäli minut valitaan luottamustehtävään Aura Golfin Markkinointi- ja PR-asioista vastaavaksi hallituksen jäseneksi, pyrin jatkamaan hyvin tehtyä työtä Aura Golfin tunnettuuden ja imagon rakentamisessa. On selvää, että tarvitsemme jatkossakin myyntiä ja jäsenhankintaa tukevaa kohdennettua markkinointia erilaisissa medioissa, mutta mielestäni myös henkilökohtaista myyntityötä voisi lisätä.

Ladykapteeni:

Micaela Vilander on ilmoittanut olevansa edelleen käytettävissä tehtävään, jos jäsenistö näin haluaa.

Jane Oinonen
Golf on ollut rakas harrastukseni jo 20-vuoden ajan.Golf on mielestäni mitä parhain tapa viettää vapaa-aikaa ja se on tuonut paljon iloa elämääni ikimuistoisina hetkinä ja uusina ystävinä. Olen aktiivinen pelaaja ja esimerkiksi viime kaudella kertyi ennätykselliset 86 kierrosta.  Puolisolleni golf on myös ammatti, jonka ansiosta minullakin on tavallista laajempi ja syvällisempi näkökulma lajiin.

Työelämässä toimin lääkealalla markkinoinnin asiantuntijatehtävissä. Tapaan työssäni paljon erilaisia ihmisiä ja olen tottunut järjestämään valtakunnallisia koulutustilaisuuksia ja tapahtumia. Aura Golfissa olen toiminut viimeisen kahden vuoden ajan naistoimikunnassa.

Olen päättänyt asettua ehdolle Aura Golfin seuraavaksi ladykapteeniksi. Uskon, että minulla on hyvät edellytykset olla mukana kehittämässä seuran toimintaa naisten ja koko jäsenistön tarpeet huomioiden. Haluan olla mukana rakentamassa yhteisöllisyyttä ja edistämässä eri toimikuntien välistä yhteistyötä jäsenistöä ajatellen.

Olisi kunniatehtävä saada toimia luottamushenkilönänne seuran hallituksessa ja edustaa seuraa ladykapteenina.

***

Aura Golf ry:n hallituksessa on erovuorossa seuraavat tehtävät:

Talousasiat
Talousasioista vastannut hallituksen jäsen ja seuran varapuheenjohtaja Jari Suominen on ilmoittanut, että ei ole enää käytettävissä tehtävään.

Markkinointi ja PR-asiat
Markkionointiasioista vastannut hallituksen jäsen Maarit Kakko on ilmoittanut, että ei ole enää käytettävissä tehtävään.

Naistoimikunta-asiat
Toimikunnan nykyinen puheenjohtaja Micaela Vilander on ilmoittanut olevansa edelleen käytettävissä tehtävään, jos jäsenistö näin haluaa.

***

Aura Golf ry:n sääntöjen 6 §:ssa määritetään hallituksen jäsenten määrä sekä vastuualueet, joiden hoitamiseen hallituksen jäseneltä edellytetään kyseessä olevien asioiden erityistä tuntemusta.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan Aura Golf ry:n vapaaehtoistyöhön hallitustyöskentelyn muodossa, niin sinulla on mahdollisuus kertoa Aura Golfin kotisivuilla halustasi asettua ehdolle johonkin em. mainituista tehtävistä. Yhteydenotot seuran toimistoon, [email protected]

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.