SENIOREIDEN PIENRYHMÄ 2022
23.3.2022
VALMENNUSRYHMIEN INFO 21.4.2022
31.3.2022
Show all

TIEDOTE UUSISTA JÄSENISTÄ

Arvoisat golfarit,

Golfin suosio on kahden viime vuoden aikana ollut täysin poikkeuksellista ja myös Aura Golfin jäsenyyden kysyntä on ollut ennen näkemättömän suurta. Jäsenhakemuksia on tullut huomattavasti enemmän kuin tällä hetkellä pystymme hyväksymään. Peliaikojen saatavuuden varmistamiseksi seuran jäsenmäärää ei voi merkittävästi kasvattaa ja uusien jäsenien hyväksyminen perustuu jäsenyydestä luopuvien määrään sekä jatkuvaan seurantaan kentän käyttöasteen osalta. Tilannetta seurataan ja tarkastellaan aktiivisesti kevään ja pelikauden aikana.

Aura Golf ry:n hallitus on kokouksessaan 17.3.2022 em. viitaten päättänyt hyväksyä jäsenjonosta rajoitetun määrän uusia jäseniä. Hakemukset on hyväksytty niiden saapumisjärjestyksessä ja uusiin jäseniin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Liittymismaksut ja muut jäsenvelvoitteet perustuvat hyväksymisajankohdan mukaisiin jäsenluokkiin sekä vuosikokouksen 16.2.2022 vahvistamiin maksuihin.

Aura Golf ry
hallitus

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.