KENTTÄ AVATAAN PE 23.4.2021
19.4.2021
KORONA-OHJEISTUKSET
22.4.2021
Show all

TASOITUSKIERROKSET JA eBIRDIE

eBirdie ja mScorecard

eBirdien kautta jätettävät tuloskortit menevät Golfliiton uuden mobiilituloskortti sopimuskumppanin mScorecardin kautta, eBirdiestä ei siis enää ole linkkiä Golf Gamebookiin. mScorecard on julkaissut uusimman sovellusversion, jossa tasoituskierrosten jättäminen on mahdollista. Käyttäjä voi jättää omat sovelluksen kautta tasoituskierrokset kaikilta tasoitusjärjestelmän hyväksymiltä reikämääriltä (9-18).

Päivitetyssä versiossa mScorecardin valikkoon tulee uusi vaihtoehto: aktivoi tasoituskierrokset. Pyydetyt jäsentiedot syöttämällä mScorecard yhdistyy eBirdie -palveluun ja tästä eteenpäin aloitetut tasoituskierrokset menevät tasoituslaskentaan. Tarkkaile siis mobiililaitettasi – uusi mScorecard tulee vaiheittain kaikkien saataville viikon 17 aikana.

mScorecardiin pääset eBirdien etusivun Pelaa -napista. Jos sovellusta ei ole ladattu, nappi vie sovelluskauppaan.

Apua mScorecardin käytössä saa [email protected]

Golfliitolla on voimassa oleva rajapintasopimus mScorecardin lisäksi Golfboxin, Golf GameBookin, Nexgolfin ja Wisenetworkin kanssa. Rajapinta mahdollistaa tasoituskierrosten jättämisen näiden toimijoiden palveluista.

Golfliiton tiedote aiheesta 31.3.2021

Nexgolf

Tasoituskierrokset voi jättää edelleen myös kirjautumalla omilla tunnuksilla Nexgolf-palveluun, josta “Syötä tulos”-toiminnolla pääsee syöttämään omia tasoituskierroksia.

Tasoituksen päivittyvät seuraavaksi päiväksi viime vuonna käyttöön otetun WHS-tasoitusjärjestelmän mukaisesti.

Tuloskortin voi aina jättää myös Aura Golfin palvelualttiille henkilökunnalle caddiemasterilla.

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.