VALMENNUSRYHMIEN INFO 17.4.2023
7.4.2023
VAPPUHUMPUUKI 1.5.2023
12.4.2023
Show all

RANGE AVATTU

Aura Golfin rangen palloautomaatti otettiin normaalikäyttöön maanantaina 17.4.2023. Pallojen omatoiminen kerääminen on tämän kevään osalta päättynyt ja automaatti syytää puhtaita palloja eri maksutapoja vastaan. Range toimii ensisijaisesti magneettiavaimilla, joihin ladataan panoksia oman valinnan mukaan. Mitä enemmän lataat, sitä halvempi on korin yksikköhinta. Myös Callock-puhelintilaus on helppo ja vaivaton. Näitä tukevat perinteiset poletit sekä mahdollisuus maksaa kahden euron kolikolla.

Lisäksi pyydämme huomioimaan, että rangelta ei saa viedä palloja eikä koreja pois, tämä koskee vuoden jokaista päivää ja rangen jokaista käyttäjää. Huomioithan myös, että lyöminen on sallittua ainoastaan matoilta. Nurmirange on toistaiseksi pois käytöstä ja sen käyttö on sallittua ainoastaan silloin, kun siellä on naruilla osoitettu lyöntialue.

Rangelatauksia ja -poletteja on myynnissä Aura Golfin toimistossa arkisin klo 9.00-16.30 ja kentän avauduttua tietenkin ensisijaisesti caddiemasterilla.

Ystävällisin terveisin

Sami Pere
Aura Golf ry
toiminnanjohtaja

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.