MIDNIGHT SCRAMBLE
15.6.2022
GANT AMATEUR OPEN – TULOKSET
1.7.2022
Show all

PYSÄKÖINTI HUOLTOHALLIN ALUEELLA

Hyvät jäsenet,

Pysäköintitilat alueellamme ovat rajalliset ja osa niistä sijaitsee valitettavasti pidemmän siirtymän päässä kuin toiset. Harvoin kuitenkaan syntyy sellaista tilannetta, jossa kaikki kolme merkittyä pysäköintialuetta olisivat viimeistä paikkaa myöden täynnä. Autojen pysäköimisestä myös huoltohallin pihaan on tullut vakiintunut tapa ja tämä on aiheuttanut kasvamassa määrin ongelmia. Kaikki huoltoliikenne kentälle tapahtuu tätä kautta ja esimerkkeinä näistä ovat jätehuolto, ravintolan tavarantoimitukset, siivouslogistiikka sekä tietysti kentänhoidon toimintaan liittyvät kuljetukset. Viimeiseksi mainittuja tehdään toisinaan myös kasettiautoilla ja niiden esteetön kulku alueelle on toistuvasti ollut mahdotonta.

Jatkossa pysäköinti huoltohallin pihalla on kielletty arkisin klo 6.00-15.00 välisenä aikana muualla, kuin aidan vieressä olevilla merkityillä paikoilla. Huoltohallin päädyssä oleva tila on varattu kenttähenkilökunnan pysäköintiä varten. Tällä toimenpiteellä varmistamme sekä alueella liikkuvien ihmisten ja ajoneuvojen turvallisuuden että esteettömän kulun toiminnan kannalta tärkeiden tehtävien hoitamisessa.

Toivomme kentän käyttäjien ymmärtävän tilanteen ja asian järjestyvän hyvässä yhteistyössä.

Ystävällisin terveisin

Sami Pere
Aura Golf ry
toiminnanjohtaja

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.