OAKYN JUHANNUS TAKE-AWAY DINNER
10.6.2020
MIDNIGHT SCRAMBLE
15.6.2020
Show all

VARAUSRAJOITUKSET

Hyvät Aura Golfin jäsenet,

Aura Golfin peliohjeita on päivitetty seuraavasti, voimassa 12.6.2020 alkaen:

 • Korkean käyttöasteen vuoksi jäsenen yhtäaikaisten voimassa olevien varausten määrä on rajoitettu neljään ja jäsenen varausaikaa on pidennetty 8 päivään (aikaisemmin 6 päivää). Tämän lisäksi jäsen voi tehdä varauksia paikan päältä caddiemasterilta aikaisintaan 60 minuuttia ennen lähtöaikaa.
 • Kärryjen desinfiointi tapahtuu omatoimisesti, tarvittavat välineet löytyvät 18 väylän viheriön katoksesta.
 • Huomioithan myös, että caddiemasterilla hyväksytään ainoastaan kortti- tai etämaksut.

 

Pelaamisessa tulee huomioida seuraavat asiat: 

 • Huolehdi riittävästä käsihygieniasta! Klubitalon wc-tiloissa normaalit käsienpesumahdollisuudet, kentän vessoissa lisäksi käsidesiä saatavilla.
 • Kättelyt ja halaukset jäävät odottamaan aikoja parempia
 • Pidä koko kierroksen ajan vähintään kahden metrin etäisyys pelikavereihin. Huomioi tämä myös mahdollisissa ohitustilanteissa, jotka eivät juuri nyt ole erityisen tarpeellisia
 • Ethän lainaa pelikaverisi välineitä tai omia välineitä pelikaverille
 • Bunkkeriharavat ja rangen pallokorit ovat käytössä. Tässä tulee kuitenkin huomioida se, että haravoita tai koreja ei puhdisteta eikä desinfioida henkilökunnan toimesta, vaan jokaisen pelaajan tulee itse arvioida onko näiden käyttäminen turvallista
 • Älä tule kentälle, jos olet sairas tai karanteenissa. Mikäli sinulla on lieviäkin hengitystieinfektion oireita, jää kotiin. Mikäli lähipiirissäsi on flunssan oireita, on myös tällöin parempi jäädä kotiin

Erityisen tärkeää on säilyttää turvavälit ja estää ryhmien muodostuminen kaikkialla kentän alueella!

 

KLUBIPALVELUT 

Caddiemaster palvelee 1.6.2020 alkaen klo 7.30-19.30. Caddiemasteriin saat yhteyden myös puhelimitse soittamalla numeroon 02 258 9201 tai sähköpostilla [email protected].

Ravintola on avattu 1.6.2020, lisätiedot täältä

Saunarakennus ja pukuhuoneet on otettu käyttöön 1.6.2020. Saunomisetiketissä tulee ottaa muut käyttäjät huomioon ja antaa tarvittaessa tilaa myös muille. Bägivarasto on avoinna normaalisti, mutta myöskään sinne ei pidä mennä useampaa ihmistä yhtä aikaa.

RANGE JA HARJOITUSALUEET

Rangeautomaatti ja pallonkeräys toimii normaalisti. Range toimii aikaisempien maksutapojen (eRange-napit, poletit ja 2 euron kolikot) lisäksi uudella Callock-järjestelmällä, jossa puhelimella voi maksaa palloja. Puhelun hinta 2,50 eur + ppm.

AJANVARAUS JA KIERROKSELLE ILMOITTAUTUMINEN 

Jäsenet voivat varata peliaikoja normaalisti NexGolf -ajanvarauksen kautta. Mikäli joudut peruuttamaan peliaikasi etkä pysty sitä tekemään itse netissä, niin soita asiasta caddiemasterille. Erityisesti nyt peruutukset tulee muistaa tehdä ajoissa eikä myöskään ole syytä tehdä varauksia varmuuden vuoksi. Jos havaitsemme väärinkäytöksiä tai asioita, joihin emme ole pystyneet etukäteen varautumaan, niin niihin tullaan puuttumaan.

Peliaika tulee olla vahvistettuna etukäteen. Huomioithan, että aktiivijäsenet voivat tehdä vahvistuksen itse oman Nexgolfin varausnäkymästä tai NexGolf-sovelluksista. Suosithan digitaalisia vaihtoehtoja ja vältä turhaa asiointia caddiemasterilla.

JÄSEN- JA KAUSIMAKSUT

 • Maksut tulee olla hoidettuna ennen kierrokselle lähtöä
 • Jos olet ilmoittautunut passiivijäseneksi ja haluat maksaa myös kausimaksun, niin ole ystävällisesti yhteydessä arkipäivisin toimistoon vuorokautta ennen pelikierrostasi
 • Epäselvissä tapauksissa ole aina yhteydessä toimistoon

TULOSKORTIT JA TASOITUSKIERROKSET

 • Tuloskortteja on saatavilla caddiemasterilta, mutta tasoituskierrokset tulee toistaiseksi syöttää järjestelmään itse
 • Kenttä on tasoituskelpoinen ja tasoituskierrokset voi tällä hetkellä kirjata omatoimisesti Nexgolfiin tai Gamebookiin

Ystävällisin terveisin

Sami Pere
Aura Golf ry
toiminnanjohtaja

 

 

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.