AIKUISTEN SYYSKUUN TREENIT
7.9.2017
SENIORIEN KEILAUS
13.9.2017
Show all

PELAAJA ENSIN – VIERASPELAAJAT

Aura Golf on jatkanut yhteistyötä Pelaaja Ensin -asiakastyytyväisyyskyselyn kanssa liittyen sekä omien jäsenten että vieraspelaajien kokemuksiin Aura Golfin kentästä ja palveluista. Omien jäsenten kyselyn ensimmäinen osa on mennyt jäsenistölle jo aikaisemmin ja toisen osan kyselykutsut lähtevät syyskuun loppupuolella. Jäsenistön kyselyn tuloksiin palataan yhteenvedon muodossa myöhemmin, seuraavassa esitellään Aura Golfissa vierailleiden pelaajien vastauksia sekä vertaillaan niitä muihin palvelussa mukana oleviin suomalaisiin golfyhteisöihin.

Kyselyyn vastaavat arvioivat saamaansa palvelukokemusta 8 eri palvelualueen palvelutekijöiden osalta asteikolla 1-10, jossa 1 on huonoin ja 10 paras. Näiden vastausten keskiarvot muodostavat palvelualueen kokonaisarvion. Tärkein tunnusluku kyselyssä on lähettiläspistemäärä, jossa vastaajalta voisivatko he suositella golfyhteisöä. Myönteinen lähettiläs on vastannut tähän kysymykseen 9 tai 10 asteikolla 1-10, passiiviset ovat vastanneet 7 tai 8 kun taas kielteiset lähettiläät ovat vastanneet 6 tai vähemmän. Lähettiläspistemäärä lasketaan vähentämällä myönteisten lähettiläiden osuudesta kielteiset lähettiläät. Pistemäärä voi siis olla jotain -100 ja 100 pisteen väliltä.

Ylpeänä voimme todeta, että Aura Golfin lähettiläspistemäärä on 71, joka kaikkien palvelussa mukana olevien kenttien (64 kpl) keskuudessa sijalla 1.! Pistemäärä on noussut viime vuoden syksystä 15 yksikköä ja vertailulukuina toimivat Lounais-Suomen muiden kenttien keskiarvo 39 ja koko Suomen kenttien keskiarvo 36.

Palvelualueista Aura Golf on ykkönen klubitalon sekä muiden yleisten tilojen viihtyvyyttä ja siisteyttä arvioitaessa (9,2). Toisella sijalla kaikkien kenttien vertailussa Aura Golf on kentän (8,5) sekä harjoitusalueiden (8,6) kohdalla. Viides sija vertailussa tulee asiakaspalvelun (9,0) sekä ProShopin (8,4) arvioissa. Ravintolan palvelut nähdään vieraspelaajien silmin myös varsin hyvinä (8,5), joka oikeuttaa kaikkien kenttien vertailussa sijalle 6. Myös sosiaalinen ympäristö (8,5) eli tunnelma ja lähestyttävyys on parantunut aikaisemmasta huomattavasti, jossa ollaan sijalla 10. Tämäkin osa-alue pärjää vertailussa mainiosti ollen sekä Lounais-Suomen että koko Suomen keskiarvojen yläpuolella.

Palvelujen hinnoittelun osalta arviot ovat edellisiin verrattuna asteikon toisesta päästä (6,7), kun muiden L-S kenttien tunnusluku on 7,7 ja koko Suomen 7,5. Kaikki nämä hinnoitteluun luvut ovat selkeästi kyselyn heikoimpia, vaikka kentiltä koetaan kuitenkin kyselyn mukaan yleisesti ottaen saatavan sekä hyvää palvelua että korkeaa laatua.

Kokonaisuutena voi hyvällä syyllä todeta Aura Golfin olevan vieraspelaajien mielestä erityisen laadukas golfyhteisö, johon on tänä päivänä myös mukava ja helppo tulla. Hinnoittelu on aina osa suurempaa kokonaisuutta ja hallitus sekä toimiva johto yhdessä pyrkivät tekemään mahdollisimman oikeita päätöksiä erityisesti Aura Golfin omien jäsenten kannalta.

Ystävällisin terveisin

Sami Pere
Aura Golf ry
toiminnanjohtaja

 

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.