SENIORIEN KLUBIOTTELU HGCC-AG 16.8.2019
26.7.2019
MAMSELLI 3.8.2019
5.8.2019
Show all

PELAAJA ENSIN –TYYTYVÄISYYSKYSELY

Hyvät Aura Golfin jäsenet,

Pyrkimyksenämme on jatkuvasti kehittää Aura Golfia ja siksi olemme pelaajiemme edun vuoksi päättäneet jatkaa yhteistyötä Suomen Golfliiton ja heidän projektikumppaninsa Players1st kanssa.

“Pelaaja Ensin” –tyytyväisyyskysely antaa meille mahdollisuuden hyödyntää kokemuksianne golfyhteisössämme ja seurata kehitystämme.

Haluamme edelleen parantaa tietämystämme niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat pelaajiemme kokemuksiin. Tämä tieto antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää golfyhteisöämme sellaiseksi, että sinä pelaajana olet etusijalla ja saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton projektikumppani, tanskalainen Players 1st.

Vastaukset käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietoja käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä anneta eteenpäin muille osapuolille.

Jäsenkyselykutsun ensimmäinen osa on lähettetty toukokuussa ja toinen osa tällä viikolla. Jokainen täysi-ikäinen jäsen tulee saamaan yhden kyselykutsun kauden aikana. Viimeinen kolmannes saa kyselykutsun syyskuussa. Joidenkin sähköpostiasetukset ovat sellaisia, että kyselykutsu saattaa mennä virheellisesti myös roskaposteihin, joten muistattehan tarkistaa myös roskapostinne, jollaista tämä kutsu ei tietenkään ole.

Ystävällisin terveisin

Aura Golf ry
Sami Pere
toiminnanjohtaja

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.