KILPAILUKAUSI VAUHDISSA
5.6.2017
RAVINTOLAN MAKSUKORTTI
13.6.2017
Show all

KOTISIVUJEN JA NEXGOLFIN LYHYT OPPIMÄÄRÄ

www.auragolf.fi

Aura Golfin uudistuneet kotisivut ovat aiheuttaneet jonkun verran kyselyjä ja tähän on koottu muutamia usein kysyttyjä sekä kommentoituja asioita. Sivujen skaalautuminen tapahtuu näytön koon perusteella eli mitä suuremmalla näytöllä sivuja käytetään sen enemmän valikkoja on näkyvissä.

Perinteinen pöytäkone ja suuret näytöt:

Päävalikossa on kuusi pääotsikkoa ja viemällä kursorin (näytöllä hiirellä liikuteltava nuoli) jonkun otsikon päälle, niin sieltä aukeaa alavalikko, josta pääsee suoraan mm. kilpailukalenteriin, viikkokalenteriin, lounaslistaan yms. Pääotsikkoa voi myös klikata, jolloin siirtyy kyseisen aiheen pääsivulle ja sitä kautta pääsee aihealueen kaikille alasivuille. Päävalikon NEXGOLF-kohdasta pääsee yhdellä klikkauksella suoraan ajanavaraukseen.

Uutisiin pääsee käsiksi joko klikkaamalla päävalikosta AJANKOHTAISTA tai vierittämällä etusivusta yksi näkymä alaspäin. Takaisin etusivulle pääsee kaikista näkymistä klikkaamalla kultaista pientä Aura Golf -logoa. Uutisia näkyy useimmilla näytöillä neljä kerrallaan ja niitä pääsee näkemään lisää painamalla uutisten reunassa olevaa nuolta joko eteen- tai taaksepäin. Kotisivuille tullaan lisäämään myös “Uutisarkisto”, josta löytävät aikanaan kaikki julkaistut uutiset.

Päävalikon AURA GOLF -kohtaa klikkaamalla löytyy kaikki yhteystiedot, toimikuntien sivut, kuvagalleria, materiaalipankki, Viheriö-lehdet yms.

Golfopetukseen ja junioritoimintaan liittyvät asiat löytyvät etusivun yhteystietojen alta löytyvästä pikavalintapainikkeesta

Mobiililaitteet:

Etusivun oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen poikkiviivan kuvaketta klikkaamalla avautuu samanlainen päävalikko kuin pöytäkoneellakin, mutta pystysuorassa. Toiminnot ovat muuten samanlaiset isommallakin näytöllä eli +näppäintä painamalla aukeavat käytössä olevat alavalikot ja painamalla itse otsikkoa pääsee kunkin aihealueen alasivuille.

Toimintalogiikka on molemmissa samanlainen, mutta mobiilissa esimerkiksi uutisia näkyy vain yksi kerrallaan. Niitä voi lukea samalla tavalla kuin mobiililaitteissa yleensäkin eli painamalla nuolia tai pyyhkäisemällä oikealla tai vasemmalle.

 

Nexgolf-ajanvarausjärjestelmä (ag.nexgolf.fi/ag) 

Nexgolfin käytössä jäseniä tarvittaessa neuvoo sekä caddiemaster että toimisto, älkää epäröikö olla yhteydessä. Yhteislähtöpäivien ajanvaraus on aiheuttanut muutamia kysymyksiä ja tässä ohjeet niihin.

Yhteislähtö klo 12.00

Tällöin yleensä yleiset yhteislähdöt järjestetään jäsenille ja vieraille klo 8.00 (kolmen hengen ryhmät) ja klo 17.00. Nämä ovat varattavissa Nexgolfista siten, että muut tunnit ovat suljettuina ja klo 17.00 alkavalla tunnilla näkymässä on lähtöjä 17.01, 17.02, 17.03 jne. 17 tarkoittaa yhteislähdön kellonaikaa ja esim. 01 tarkoittaa tiitä 1. Myös lähtöajan vieressä (Nexgolfin vanha versio) tai alla (uusi versio) olevasta infokentästä löytyy nämä tiedot.

Yhteislähtö aamulla klo 9.00 / 9.30 / 10.00

Tällöin aamun lähdöt ennen yhteislähtöä ovat suljettuina ja normaali ajanvaraus alkaa erikseen ilmoitettuna aikana. Jos yhteislähdön osallistujamäärä antaa siihen mahdollisuuden, niin Nexgolfissa vapaana olevat ajat on varattavissa normaalisti. Toisinaan myös yhteislähdön aikana, jolloin lähtöaikoja tulee tietysti noudattaa, mutta sehän ei poikkea normaali käytännöistä lainkaan.

Tiedot yhteislähtöpäivien ajanvarauksista löytyvät pelipäivän varauskalenterin infokentistä, kilpailukalenterista kyseisen yhteislähtötapahtuman lisätiedoista sekä kotisivujen viikkokalenterista.

Aura Golfin caddiemaster ja toimisto vastaavat mielellään näihin (ja muihinkin) asioihin liittyviin kysymyksiin.

 

 

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.