LIIKUNTAEDUT
8.3.2017
KEVÄTTALKOOT
9.4.2017
Show all

NAISTEN AVAUSILTA

Hyvät Aura Golfin naiset,

Tervetuloa kauden 2017 avajaisiltaan tiistaina 11.4.2017. Avajaisilta pidetään Aura Golfin sosiaalirakennuksen 2.krs:n kokoustiloissa alkaen klo 17.30. Avajaisillassa mietitään aiheita alkavan kauden naisten KK-tapahtumiin, valitaan Vuoden Lady -sarjan osakilpailut, keskustellaan kesän kotimaan matkasta/matkoista sekä nautitaan parhaasta seurasta salaatin ja juoman kera. Salaatin hinta on 6€ ja juomat maksetaan hinnaston mukaan. Tilaisuuden lopuksi tutustutaan mitä uudistettu Laurilan mökki tarjoaa meille jäsenille.

Avajaisillassa keskustelemme myös tulevan naistoimikunnan kokoonpanosta ja toivonkin, että mahdollisemman moni haluaisi olla mukana toiminnassa. Toimikuntaan ovat siis tervetulleita niin uudet kuin vanhatkin jäsenet, jotka haluavat olla mukana järjestämässä mukavia tapahtumia naisille ja vaikuttamassa tuleviin kausiin. On hyvä myös muistaa, että varsinaisen toimikunnan ulkopuolellakin voi olla mukana vaikuttamassa meidän kaikkien viihtyvyyteen.

Nyt kiillottamaan golfkengät ja toivomaan lämpimiä päiviä, nähdään avajaisillassamme!

Ilmoittautuminen 7.4.2017 mennessä toimistoon sähköpostilla [email protected]

Micaela Vilander

Aura Golf ry
naistoimikunnan puheenjohtaja

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.