SENIORIEN PELIMATKA LOHJALLE
11.6.2019
EM-KILPAILUIDEN LIVE SCORING
20.6.2019
Show all

MIDNIGHT SCRAMBLE

Juhannuksen tyylikkäin golftapahtuma on saavuttanut tänäkin vuonna huiman suosion!

Pelimuotona on edelleen Texas Scramble ja muutoksena kilpailukutsuun nähden pelataan 12 reikää siten, että lähtöjä on kentän kaikilta tiiauspaikoilta. Tämä tarkoittaa, että eri joukkueilta lasketaan pisteet eri väyliltä, mutta kaikki pelaavat kuitenkin saman määrän reikiä. Erikoiskilpailuja on kaksi, joista jokainen pelaaja osallistuu vain toiseen. Väyliltä 5-12 lähtevät pelaajat osallistuvat lähimmäksi lippua kilpailuun väylällä 12 ja väyliltä 13-18 ja 1-4 lähtevät kisaavat väylän 5 kilpailussa.

Texas Scramblessa kaikki pelaajat avaavat tiiltä ja joukkue valitsee näistä avauksista mielestään edullisimmassa paikassa olevan pallon. Tästä paikasta jatkavat kaikki muut, paitsi pelaaja jonka avaus on valittu. Pallot asetetaan mahdollisimman lähelle alkuperäistä sijaintia. Näin jatketaan reikään asti, kuitenkin niin, että viheriöllä joukkueen kaikki jäsenet saavat putata. Joukkueen jokaiselta pelaajalta tulee huomioida vähintään kolme avausta.

Osallistumismaksu 27,00 euroa maksetaan ravintolaan ja kilpailuun ilmoittaudutaan caddiemasterille. Tapahtumassa on tarkoitus tehdä myös hyvää ja ilmoittautuessa on mahdollisuus tukea Naisten Pankin toimintaa maksamalla vähintään viiden euron tai oman mielen mukaisen tukisumman. Tällä pienellä panostuksella olet mukana hyväntekeväisyyden lisäksi myös Naisten Pankin erikoiskilpailuissa väylillä 1 ja 15. Lisätietoja Naisten Pankin toiminnasta löydät täältä.

Suuri osallistujamäärä aiheuttaa tekemistä myös klubitalon puolella, sillä tupa on kirjaimellisesti täynnä. Tästä syystä pöytävarauksia ei tehdä, vaan nyt vanha sanonta “Sopu sijaa antaa” avautuu hienolla tavalla Aura Golfin juhannuskisassa. Tällä kertaa sääennuste lupaa vallan erinomaista juhannussäätä, joten myös molempien terassien tilat ovat varmasti käytössä.

Tärkein ohje kaikille osallistujille on varata roppakaupalla huumoria mukaan, sillä porukkaa on mukana todella runsaasti!

Lähtölista on julkaistu Nexgolfin kilpailukalenterissa.

Tervetuloa kaikkien aikojen mahtavimpaan juhannuskisaan!

Aura Golf ry
klubitoimikunta

 

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.