MAMSELLI 3.7.2021
10.6.2021
JUHANNUKSEN AUKIOLOAJAT
23.6.2021
Show all

MIDNIGHT SCRAMBLE

Juhannuksen tyylikkäin golftapahtuma on saavuttanut tänäkin vuonna huiman suosion! Osallistujamäärä on nostettu 36 joukkueeseen (kilpailu on kaikille Aura Golfin jäsenille).

Kilpailussa pelataan 9 reikää siten, että lähtöjä on kentän kaikilta tiiauspaikoilta. Tämä tarkoittaa, että eri joukkueilta lasketaan pisteet eri väyliltä, mutta kaikki pelaavat kuitenkin saman määrän reikiä. Joukkueen tuloskortin saa caddiemasterilta ja pallot saatetaan ilmaan yhteislähdöllä klo 17.00.

Pelimuotona on edelleen Texas Scramble
Kaikki pelaajat avaavat tiiltä ja joukkue valitsee näistä avauksista mielestään edullisimmassa paikassa olevan pallon. Tästä paikasta jatkavat kaikki muut, paitsi pelaaja jonka avaus on valittu. Pallot asetetaan mahdollisimman lähelle alkuperäistä sijaintia. Näin jatketaan reikään asti, kuitenkin niin, että viheriöllä joukkueen kaikki jäsenet saavat putata. Joukkueen jokaiselta pelaajalta tulee huomioida vähintään kaksi avausta.

Kolme parasta joukkuetta ja paras look palkitaan.

Tapahtumassa tehdään myös hyvää – osallistujilla on mahdollisuus tukea Naisten Pankin toimintaa maksamalla vähintään viiden euron tai oman mielen mukaisen tukisumman ravintolaan. Tällä pienellä panostuksella olet mukana hyväntekeväisyyden lisäksi myös Naisten Pankin erikoiskilpailuissa. Lisätietoja Naisten Pankin toiminnasta >>

Osallistumismaksu 30€ maksetaan ravintolaan. Samassa yhteydessä voit ostaa juomakuponkeja kentällä kiertävän virvokeauton palveluiden käyttöä varten. Yhden kupongin hinta 5 euroa ja 10 kpl irtoaa hulvattomaan 40 euron juhannushintaan. Yhdellä kupongilla saa yhden oluen, lonkeron tai siiderin.

JUHANNUS BUFFET 2021

ALKURUUAT

Lindrothin puutarhan vihersalaatteja ja raparperi-vinegrette
Briejuusto-mansikkasalaattia (L,G)
Parsaa, rapeaa pekonia ja hollandaisekastiketta (L,G)
Graavattua lohta ja sinappimajoneesia (L,G)
Sinappi ja tillisilliä (L,G)
Kanamunaa ja mätimoussea (L,G)
Saaristolaisleipää ja focacciaa (L)
Vaahdotettua voita ja hummusta (L,G)

LÄMPIMÄT

Lajitelma kesämakkaroita (L)
Ylikypsää porsaankylkeä ja BBQ-kastiketta (L,G)
Varhaisperunaa ja kevätsipulivoita (L,G)
Kesäkasviksia (L,G)

JÄLKIRUOKA

Lime-pannacottaa, mansikkaa ja paahdettua valkosuklaata (L,G)
Kahvi ja tee

Muutama perusohje muistutuksena:

  • Älä tule sairaana paikalle
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta: pese kädet huolellisesti saippualla ja lämpimällä vedellä sekä kotona ennen tuloasi, että klubitaloon tullessasi.
  • Tärkeä ohje kaikille osallistujille on myös varata roppakaupalla huumoria mukaan, sillä porukkaa on mukana todella runsaasti!

Tervetuloa kaikkien aikojen mahtavimpaan juhannuskisaan!


Juhannuskilpailun ilmoittautuminen on käynnissä Nexgolfissa, pelimuotona Texas Scramble neljän hengen joukkueissa.

Aloitusaika on alustavasti klo 17.00 ja joukkueiden enimmäismäärä tällä hetkellä 32 kpl. Tapahtuma on avoin ainoastaan Aura Golfin jäsenille ja kaikki siihen liittyvät yksityiskohdat julkistetaan myöhemmin. Tämä johtuu tietysti kokoontumisrajoituksista sekä ravintoloiden aukiolo- sekä anniskelurajoituksista, jotka saattavat vielä muuttua ennen juhannusta.

Tervetuloa mukaan jo tässä vaiheessa ja varauduthan ystävällisesti mahdollisiin muutoksiin, joita saataa tulla vielä hyvinkin lähellä itse tapahtumapäivää.

Ystävällisin terveisin

Aura Golf ry
klubitoimikunta

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.