VARAUSRAJOITUKSET
12.6.2020
JUNIORIEN SM-KILPAILUT
25.6.2020
Show all

MIDNIGHT SCRAMBLE

Juhannuksen tyylikkäin golftapahtuma on saavuttanut taas huiman suosion, teemana tänä vuonna on Juhlat kentällä!

Pelimuotona on edelleen Texas Scramble ja muutoksena alkuperäiseen kilpailukutsuun nähden pelataan 14 reikää. Pelit käynnistyvät yhteislähtönä klo 17.00, jokaiselta väylältä lähtee kaksi neljän hengen ryhmää.

Pelataan väylät 1-12 ja 13 sekä 18 (Kuuvan lenkki jää pelaamatta)

Osallistumismaksu 30€ maksetaan ravintolaan. Samassa yhteydessä voit ostaa juomakuponkeja kentällä kiertävän virvokeauton palveluiden käyttöä varten. Yhden kupongin hinta 5 euroa ja 10 kpl irtoaa hulvattomaan 40 euron juhannushintaan. Yhdellä kupongilla saa yhden oluen, lonkeron tai siiderin.

Joukkueen tuloskortin saa caddiemasterilta ja kierroksen jälkeen kortit palautetaan kilpailutoimistoon.

TEXAS SCRAMBLE
Kaikki joukkueen pelaajat lyövät tiiltä ja avauksien jälkeen joukkue valitsee mielestään edullisimmassa paikassa olevan pallon. Pallon paikka merkitään. Pelaaja, jonka pallo valitaan, jättää lyönnin väliin. Sen jälkeen joukkueen muut jäsenet asettavat pallonsa, kuitenkin enintään yhden tuloskortin pitkän sivun päähän merkitystä paikasta. Kukin joukkueensa jäsen pelaa omaa palloaan. Peli jatkuu samalla tavalla reikään asti.

Hiekkaesteissä pallojen asema palautetaan samaksi kuin valitun pallon asema, jos valittu pallo on jalanjäljessä kaikki lyövät pallonsa jalanjäljestä. Joukkueen pelitasoitus on 10% joukkueen yhteenlasketuista pelitasoituksista.

ERIKOISKILPAILUT
Väylä 4: Avaus putterilla (kaikkien pelaajien on lyötävä ensimmäinen lyönti väylällä 4 putteria käyttaen), parhaan tuloksen tehnyt joukkue palkitaan.
Väylä 6: Lähimmäs lampea (ei kuitenkaan lampeen) yksilökisa
Väylä 12: Lähimmäksi lippua yksilökisa

Ruokatarjoilu on saatavilla kisan aikana sekä kisan jälkeen, voimassa olevat rajoitukset huomioiden. Ravintolan asiakaspaikat sisätiloissa on rajattu 65 henkilöön, ulkoterasseilla ei rajoituksia ole.

Ravintola anniskeluaika päättyy klo 22.00 ja ravintola sulkeutuu klo 23.00.

Muutama perusohje muistutuksena:

  • Älä tule sairaana paikalle
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta: pese kädet huolellisesti saippualla ja lämpimällä vedellä sekä kotona ennen tuloasi, että klubitaloon tullessasi.
  • Pidä koko ajan yli metrin turvaväli kanssapelaajiin.

Tärkeä ohje kaikille osallistujille on myös varata roppakaupalla huumoria mukaan, sillä porukkaa on mukana todella runsaasti!

Tervetuloa kaikkien aikojen mahtavimpaan juhannuskisaan!

Aura Golf ry
klubitoimikunta

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.