RAVINTOLAN MAKSUKORTTI
13.6.2017
MENESTYSTÄ SM-KISOISSA
1.7.2017
Show all

MIDNIGHT SCRAMBLE

Juhannuksen tyylikkäin golftapahtuma on saavuttanut ennen näkemättömän suosion! Halusimme tietysti tarjota mahdollisimman monelle tilaisuuden osallistua ja siksi alkuperäisiin suunnitelmiin on tehty muutamia muutoksia.

Pelimuotona on edelleen Texas Scramble ja pelataan 12 reikää siten, että lähtöjä on kentän kaikilta tiiauspaikoilta. Tämä tarkoittaa, että eri joukkueilta lasketaan pisteet eri väyliltä, mutta kaikki pelaavat kuitenkin saman määrän reikiä.

Suuri osallistujamäärä aiheuttaa tekemistä myös klubitalon puolella, sillä tupa on kirjaimellisesti täynnä. Tästä syystä pöytävarauksia ei tehdä, vaan nyt vanha sanonta “Sopu sijaa antaa” avautuu hienolla tavalla Aura Golfin juhannuskisassa. Vaikka sääennuste lupaakin kohtuullisen normaalia juhannussäätä, niin myös terassin tiloja toivotaan käytettävän. Ravintolasta löytyy vilttejä, joihin voi itsensä kääräistä lämpimään.

Tärkein ohje kaikille osallistujille on varata roppakaupalla huumoria mukaan, sillä porukkaa on mukana todella runsaasti!

Tervetuloa kaikkien aikojen mahtavimpaan juhannuskisaan!

Aura Golf ry
klubitoimikunta

 

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.