KENTTÄ AVATAAN 12.5.2022
29.4.2022
AJANKOHTAISTA KAUDELLE 2022
10.5.2022
Show all

LADY TOUR 2022

ALUEELLINEN LADY TOUR 2022 by Kallary Design

Tervetuloa osallistumaan naisten avoimelle kiertueelle. Viisi kisaa Varsinais-Suomessa vain naisille kesä-elokuussa. Voit osallistua yhteen, kahteen — tai vaikka kaikkiin. Joka tapauksessa vain kolme parasta kilpailutulosta huomioidaan, vaikka olisit osallistunut kaikkiin viiteen osakilpailuun. Pelimuotona on 18 reiän pistebogey. Kilpailu pelataan naisten teeltä.

Kiertue starttaa Kankaisten Golfista, jossa pelataan Cecilia sunnuntaina 19.6. ja päättyy su 28.8. Aurinko Golfiin. Lähdetään vaikka isommallakin porukalla valloittamaan naapurikenttiä!

KAUDEN 2022 OSAKILPAILUT
  • su 19.6. Cecilia / Kankaisten Golf
  • ti 5.7. Ulrica / Harjattula Golf
  • su 17.7. Blanca (pari scramble) / Archipelagia Golf
  • la 30.7. Mamselli / Aura Golf
  • su 28.8. Birgitta / Aurinko Golf

KILPAILUMAKSU
Osakilpailun kilpailumaksu on kunkin kilpailun normaali kisamaksu.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu mukaan osakilpailuihin kunkin kentän caddiemasterin, NexGolfin tai TeeTimen kautta. Samalla osallistut automaattisesti Lady Tourille.

PELIMUOTO
18 reiän PB

SÄÄNNÖT

Kilpailussa noudatetaan yleisiä voimassaolevia golfin sääntöjä sekä järjestävän kentän kilpailukohtaisia kilpailumääräyksiä. Tasatuloksen ratkaisu yksittäisessä osakilpailussa: tasoitus, viimeiset 9 reikää, viimeiset 6 reikää, viimeiset 3 reikää, viimeinen 1 reikä. Jos kokonaistuloksissa on pelaajia tasapisteillä kolmen (3) osakilpailun yhteistuloksen jälkeen, ratkaisee järjestyksen viimeksi pelatun kisan viimeiset 9/6/3 reikää.

PALKINNOT
Tourin viisi (5) parasta palkitaan viimeisen kilpailun jälkeen. Jos palkinnon saaja ei ole läsnä palkintojenjaossa ollaan häneen henkilökohtaisesti yhteydessä. Jokaisessa osakilpailussa palkitaan kunkin seuran omalla tavalla parhaat.

Viimeisessä osakilpailussa (28.8.) suoritetaan erillinen arvonta niiden osallistujien kesken, jotka ovat osallistuneet useimpaan osakilpailuun.

OSALLISTUMISOIKEUS
Naispelaaja, jolla on jonkun suomalaisen golfseuran jäsenyys ja ikää yli 18-vuotta, on oikeutettu osallistumaan tourille. Kun on osallistunut johonkin viidestä osakilpailusta, on automaattisesti mukana myös tourilla. Kilpailun johtajana toimii kussakin osakilpailussa vastaava kilpailun johtaja / tuomari.

PISTEYTYS
Yhteistulokseen lasketaan kussakin osakilpailussa ansaitut bogeypisteet. Poikkeus on Paraisten kilpailu, joka on parikilpailu. Tässä osakilpailussa molemmat parit saavat kilpailutuloksen muutettuna pb-tulokseksi.

TULOSSEURANTA
Kun Lady Tour käynnistyy, tulee tähän linkki, josta voi seurata kokonaistilannetta.

 

Sääntöihin voi tulla vielä muutoksia ennen ensimmäistä kisaa.

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.