TALKOOKIITOKSET!
19.4.2018
LIITY AURA GOLFIN JÄSENEKSI
20.4.2018
Show all

NAISTEN AVAJAISILTA 25.4.2018

Hyvät Aura Golfin naiset,

Haluan toivottaa Teidät kaikki tervetulleiksi vuoden 2018 avajaisiltaan keskiviikkona 25.4. klo 18:00 alkaen Aura Golfin klubiravintolaan. Avajaisillassa esitellään kauden alustava ohjelma ja tutustumme uuden ravintoloitsijan antimiin. Saamme myös kurkistaa uuden kauden golfmuotiin parhaassa seurassa. Illan hinta on 15 €/henkilö (sis. ruokailun ja lasillisen kuohu-, valko- tai punaviiniä). Ilmoittautuminen 23.4. klo 12.00 mennessä [email protected]

Seuramme täyttää 60 vuotta ja tätä juhlitaan suuresti heinäkuussa. Ensin kenttämme valloittaa jäsenet suurella juhlalla 14.7. ja pian tämän jälkeen Ruissalossa pelataan SM-mitaleista. SM-kilpailuihin tarvitaan paljon vapaaehtoisia ja naisten vastuulle on annettu toimiva tulospalvelu. Toivon saavani paljon vapaaehtoisia rinkiini.

Viime vuoden toimikunnan jäsenet ovat ilmoittaneet olevansa käytettävissä myös tulevana kautena, mutta täydennystä tarvitaan. Jos toimikuntatyöskentely kiinnostaa, niin ilmoita asiasta suoraan minulle tai kerro asiasta viimeistään avajaisillassa.

Nyt kiillottamaan kengät ja toivomaan lämpimiä päiviä.

Nähdään avajaisillassamme,

Micaela Vilander
ladykapteeni

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.