KIITOS GOLFKAUDESTA 2020
9.11.2020
TOIMISTON JOULUAIKA
9.12.2020
Show all

LADIES EUROPEAN TOUR RUISSALOON KESÄLLÄ 2021

Hyvät Aura Golfin jäsenet,

Monella tavalla ennätyksellinen golfkausi saa huikean päätöksen, kun Aura Golfilla on ilo ja kunnia saada ilmoittaa olevansa palauttamassa Ladies European Touria Suomeen yli kymmenen vuoden tauon jälkeen!

Aura Golfin isännöimien suurkilpailujen sarja saa arvoisensa jatko-osan, kun Naisten Euroopan kiertueen kilpailu Gant Ladies Open pelataan Aura Golfin kentällä 18.-20.6.2021. Tapahtuman vastaavana promoottorina toimii Suomen Golfliitto ja kilpailun palkintosumma on 200.000 euroa.

Kilpailun järjestämisen Ruissalossa mahdollistavat Aura Golfin pitkäaikainen ja ainutlaatuinen yhteistyökumppani Gant sekä seuramme kunniapuheenjohtaja kiinteistöneuvos Heikki Vaiste perheineen. Myös Turun Kaupunki tulee olemaan tärkeässä kumppaniroolissa kilpailun useissa eri toiminnoissa.

Kansainvälisen suurtapahtuman järjestäminen ei ole mahdollista ilman sitoutuneita ja asiantuntevia toimitsijoita, vapaaehtoisia kilpailun eri tehtäviin tullaan tarvitsemaan lähes 100 henkilöä. Tulemme julkaisemaan lähiaikoina tarkemmat kuvaukset eri tehtävistä, joten jos haluat olla mukana toteuttamassa Suomen merkittävintä golfkilpailua kesällä 2021, niin merkitse juhannusta edeltävä viikko kalanteriisi.

Seuraa tapahtuman tiedotusta Aura Golfin omissa kanavissa sekä valtakunnallisissa golfmedioissa.

Golfliiton uutinen

Ystävällisin terveisin

Aura Golf ry

Ahti Koskilahti
puheenjohtaja

Sami Pere
toiminnanjohtaja

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.