KORONAVIRUKSEN VAIKUTUS SEURAN TOIMINTAAN
18.3.2020
GOLFOPETUS ETÄNÄ
30.3.2020
Show all

KORONAVIRUSTIEDOTE – PÄIVITETTYÄ INFOA

Tilanteet virusepidemian etenemisessä sekä sen vaikutuksista yhteiskuntaan muuttuvat nopeasti ja parhaan tiedon toimenpiteistä sekä rajoituksista löytää viranomaisten tiedotteista. Yhdistyksen hallitus ja toimiva johto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta sekä viranomaisten tiedotteita.

Suomen hallitus linjasi maanantaina 16.3.2020 valmiuslain käyttöönotosta. Tämän jälkeen linjauksia on tarkennettu ja myös Suomen Golfliitto on päivittänyt ohjeistuksiaan golfin pelaamisen osalta. Aura Golf keskittyy jäsentiedotuksessaan niihin asioihin ja toimenpiteisiin, jotka liittyvät suoraan golftoimintaan sekä seuran omaan tilanteeseen. Tätä pyrimme parhaamme mukaan tekemään aina, kun tilanteet oleellisesti muuttuvat tai meillä on uutta kerrottavaa. Luethan myös aikaisemman 18.3. nettisivuilla ja seuran jäsenille lähetetyn tiedotteemme.

Nykytilanteessa pelaajiemme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat ykkösasioita. Vastuullisen toiminnan merkitystä ei voi liikaa korostaa. Tärkeää on kuitenkin huolehtia myös henkisestä hyvinvoinnista.

Aikaisemmin tiedotetun mukaisesti seuran järjestämä valmennustoiminta on keskeytetty. Keskeytys koskee kaikkia Aura Golfin vastuulla olevia harraste- ja kilparyhmiä. Seuran hallituksen ja toimikuntien järjestämät palaverit ja kokoontumiset siirretään taikka järjestetään puhelinpalavereina. Klubitalo ja sosiaalitilat pysyvät toistaiseksi suljettuina. Seuran toimisto palvelee toistaiseksi normaalien aukioloaikojen mukaan arkisin klo 9.00-16.30. Asiakaspalvelu suoritetaan ainoastaan puhelimitse sekä sähköpostilla.

Rangen käyttö on toistaiseksi sallittua rajoitetusti vain Aura Golfin jäsenille. Harjoittelu tapahtuu jokaisen yksilöllisen harkinnan mukaan ja seuraavia toimintaohjeita on ehdottomasti noudatettava:

 • Lyöntipaikkojen määrää on vähennetty, ainoastaan matoilta lyöminen on sallittua
 • Lyöntipaikkojen määrä on sama kuin rangella kerrallaan olevien henkilöiden enimmäismäärä. Jos kaikki lyöntipaikat ovat varattuja, niin odotathan omaa vuoroasi riittävän etäällä muista
 • Alueelle kerääntyminen ja jonojen muodostaminen on ehdottomasti kiellettyä
 • Muista riittävä turvaetäisyys (3 metriä) muihin harjoittelijoihin kaikissa tilanteissa. Jos joku muu ei noudata turvaetäisyyttä, muistutathan häntä asiasta
 • Range on käytössä ainoastaan Aura Golfin jäsenille
 • Muut harjoitusalueet ovat pois käytöstä
 • Pallokorit eivät ole käytössä, käytä omaa ämpäriä, pussia tai vastaavaa
 • Harjoitellaan vain omilla pelivälineillä, ei lainata kavereilta mailoja tai muuta varustusta
 • Hyvä käsihygienia on tarpeen harjoitellessa ja hanskojen käyttöä suositellaan
 • Sairaana olevien ja karanteeniin ohjattujen henkilöiden tulee pysyä kotona
 • Kaikkia viranomaisohjeita ja määräyksiä on noudatettava

Ohjeistus on voimassa 27.3.2020 alkaen ja on voimassa toistaiseksi. Ohjeiden ja sääntöjen noudattamista valvotaan. Jos ohjeita ja määräyksiä ei noudateta, range joudutaan sulkemaan.

Haluamme edelleen muistuttaa, että toimenpiteet pelikauden aloittamiseksi ovat täydessä käynnissä ja kenttämme kevätkunto talven jälkeen on mitä parhain. Varsinaisen pelitoiminnan käynnistyessä lajin harrastajien tulee tinkimättä noudattaa annettuja ohjeita ja määräyksiä. Avoinna olevilta kentiltä eteläisessä Suomessa sekä Golfliiton tiedotteista on helppo poimia hyväksi havaittuja käytäntöjä turvalliseen ja vastuulliseen pelaamiseen. Tässä vaiheessa lisätietoja löydät helpoiten Suomen Golfliiton tiedotteista ja UKK-osiosta (usein kysytyt kysymykset), joista linkit alla.

Näkemyksemme mukaan Aura Golfissa on mahdollista pelata golfia kontaktittomana turvallisesti ja vastuullisesti (siirtyä autolta suoraan pelaamaan ja kentältä suoraan autolle, koskematta muihin kuin omiin välineisiin jne.). Tulemme tiedottamaan ja antamaan tarkemman ohjeistuksen Aura Golfin käytänteistä, kun pelikauden avaus lähenee. Jotta pelaaminen kentällämme on mahdollista, on ensiarvoisen tärkeää, että jokainen pelaaja noudattaa kaikkia annettuja määräyksiä ja ohjeistuksia, joten seuraathan tarkasti seuramme tiedotuksia.

Seuratoiminta on joukkuelaji, jonka suurin voima on yhteisöllisyys. Nyt jäsenistön tukea ja ymmärrystä tarvitaan enemmän kuin koskaan. Aura Golf tulee selviämään tästä koettelemuksesta voittajana, jos pelaamme tätä peliä nyt joukkueena. Yhdessä.

Aura Golf ry
hallitus ja henkilökunta

THL – ohjeita kansalaisille 

THL – usein kysytyt kysymykset

SGL-  tiedote

SGL – usein kysytyt kysymykset

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.