WHS- JA SÄÄNTÖKOULUTUS 13.5.2020
13.5.2020
HARTWALL TORSTAI TUOPPI
26.5.2020
Show all

KLUBIPALVELUT AUKEAVAT 1.6.2020

Hyvät Aura Golfin jäsenet ja muut golfarit,

Aura Golfin klubiravintola avaa ovensa maanantaina 1.6.2020 niillä rajoituksilla kuin ravitsemistoiminnalle on valtiovallan taholta asetettu. Asiakasmäärä- tai aukiolorajoitukset eivät meidän toiminnassa näyttäydy erityisen suurena ongelmana, varsinkin kun terassit voivat toimia lähes normaalisti. Lounasruokailu tullaan toteuttamaan lautastarjoiluna ja a la carte lista päivitetään kotisivuille ensi viikon aikana. Klubiravintolan aukioloaika on aluksi päivittäin klo 8.00-21.00 ja tarpeen mukaan sitä voidaan jatkaa tunnilla klo 22.00 asti.

Pukuhuone- sekä saunatilat avataan samaan aikaan ravintolan kanssa ja niiden aukioloajat löytyvät ajantasaisina kotisivuilta. Pukuhuoneiden käytössä pyydetään noudattamaan normaaleja hygieniasääntöjä, pitämään turvavälit sekä ennen kaikkea kohteliaasti huomioimaan muut tilojen käyttäjät. Pyyhepalvelu toimii normaaliin tapaan. Saunat ja pukuhuoneet siivotaan kerran vuorokaudessa.

Vaikka nyt otetaankin askeleita kohti normaalia olemista ja toimintaa, niin kaikkieen tulee edelleen muistaa noudattaa turvavälejä sekä muita hygieniasääntöjä niin kentällä kuin ulkopuolellakin.

Ystävällisin terveisin

Sami Pere
Aura Golf ry
toiminnanjohtaja

 

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.