VAPPUHUMPUUKI
18.4.2017
ÄITIENPÄIVÄLOUNAS
3.5.2017
Show all

KILPAILUKAUSI KÄYNTIIN

Aura Golfin kilpailukausi polkaistiin käyntiin leikkimielisellä Vappuhumpuukilla ja voiton korjasivat kotiin Aarno Eskola ja Reima Granberg.

Ohessa muutamia poimintoja alkukauden tapahtumista.

Hartwall Torstai Tuoppi -viikkokilpailu 4.5.2017
Ensimmäinen osakilpailu pelataan torstaina ja kilpailu jatkuu koko kauden ajan 14 torstaina. Osallistumismaksu (2 eur) suoritetaan caddiemasterille ennen kierrosta tai vaihtoehtoisesti voi maksaa koko kauden kisat kerralla (20 eur). Pelaaja pelaa ensimmäisessä osakilpailussa valitun tiin mukaisesti koko kauden ajan. Jokaisen osakilpailun paras pistebogeytulos palkitaan tuotepalkinnolla ja kauden päätteeksi palkitaan koko sarjan voittaja. Viikkokilpailuun ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan peliin voi osallistua normaalin pelikierroksen yhteydessä. Merkkari täytyy tietysti olla mukana ja golfsääntöjen mukaan pelataan, mahdolliset paikallissäännöt tietysti huomioiden.

Katajisto/Oakley Lippukilpailu su 7.5.2017
Perinteistäkin perinteisempi Lippukilpailu on ohjelmassa sunnuntaina 7.5. Kilpailu on tarkoitettu vain Aura Golfin jäsenille ja tarkoituksena on pelata reikiä niin pitkälle lyöntejä riittää. Kaikilla on käytettävissä kentän par-luvun (71) lisäksi oman slope-tasoituksen verran lyöntejä ja näillä pelataan niin pitkälle kuin pääsee. Pisimmälle päässyt on tietysti voittaja. Kilpailun tulos vaikuttaa tasoitukseen ainoastaan siinä tapauksessa, että pääsee vähintään 18.reiän loppuun reikään asti. Miehet pelaavat keltaisilta ja naiset punaiselta tiiltä. Lähdöt alkaen klo 9.00.
Perheoptikko Katajisto tarjoaa osallistujille munkkikahvit kioskilla.

Juniorien kuukausikilpailu ma 8.5.2017
Junnujen kk-kilpailu 1/5 pelataan maanantaina 8.5. lähdöt alkaen klo 16.00. Korkein käytettävissä oleva tasoitus on 36.

Seniorien kuukausikilpailu ti 9.5.2017
Osakilpailut pelataan pääasiassa joka kuukauden toinen tiistai. Sarja alkaa tiistaina 9.5. lähdöt alkaen klo 9.00. Iltalähdöillä on mahdollista pelata kilpailukierros klo 17.00 ja tästä tulee muistaa ilmoittaa caddiemasterille. HUOM! Miesveteraanit (M65 tai vanhemmat) voivat halutessaan pelata punaiselta tiiltä. Pelaajan tulee kauden alussa ilmoittaa miltä tiiltä pelaa kauden 2017.

Audi Open la 13.5.2017
Kauden ensimmäinen avoin kilpailu pelataan la 13.5. Kaksi sarjaa, -12,4 (hcp/lp) ja 12,5-30,4 (hcp/pb). Ilmoittautuminen Nexgolfiin tai caddiemasterille.

Reikäpelit 2017
Ilmoittautuminen kauden reikäpeleihin on käynnissä, joko suoraan Nexgolfiin tai saunarakennuksen ilmoitustaululle. Reikäpelejä on hieman uudistettu eikä vähiten kilpailumaksujen osalta. Käytössä on henkilökohtainen 10 euron maksu, jolla saa osallistua kaikkiin kilpailuihin mihin sääntöjen puitteissa on mahdollista osallistua. Maksu on kaikille sama ikään ja sukupuoleen katsomatta. Sääntöjä on myös hieman päivitetty, mm. Seniori Cupissa pelataan täysillä tasoituksilla. Kaikkien cup-kilpailuiden säännöt päivitetään kotisivuille lähiaikoina.

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.