SENIORIEN MATKA TALLINNAAN 6.-7.6.2022
5.4.2022
SENIORITOIMINTA 2022
19.4.2022
Show all

TALKOOKIITOKSET

Kiitos kaikille talkoissa mukana olleille, siistiä jälkeä saatiin aikaiseksi!

***

Kevättalkoot on jouduttu kahtena viime vuotena peruuttamaan koronapandemian vuoksi ja nyt vihdoin on mahdollisuus päästä jälleen haravan varteen. Talkoot Ruissalossa järjestetään suunnitelman mukaisesti lauantaina 23.4.2022, haravat alkavat heilua aamulla klo 10.00. Tarjolla on perinteiseen tapaan piha-alueen ja sisääntulotien siistimistä, työnjohdosta ja tehtäväjaosta paikan päällä vastaa henkilökunta sekä klubimestarin sijainen Mika Lundén. Talo tarjoaa työvälineet sekä asianmukaisen ruoka- ja virvokehuollon. Työkäsineitä on saatavilla myös paikan päältä, mutta omat näppylähanskat istuvat käteen aina parhaiten. Jotta osaamme varautua riittävään määrään talkooeväitä, niin ilmoitathan ystävällisesti osallistumisestasi sähköpostilla [email protected].

Ystävällisin terveisin

Aura Golf ry
klubitoimikunta

PS. Talkootoimiin saa halutessaan ryhtyä jo ennen varsinaista talkoopäivää. Jos intoa riittää pieneen ulkoilmareippailuun, niin arkipäivisin ottamalla yhteys henkilökuntaan järjestyy työvälineet ja pääset ottamaan mukavan varaslähdön talkoisiin. Piha-alue on jo aika mukavasti sulanut lumesta ja jäästä, joten sen puoleen hommiin voi kohta ryhtyä.

 

 

 

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.