KENTÄN AVAAMISESTA
14.4.2021
TASOITUSKIERROKSET JA eBIRDIE
22.4.2021
Show all

KENTTÄ AVATAAN PE 23.4.2021

Hyvät Aura Golfin jäsenet,

Kenttä avataan perjantaina 23.4.2021, pelikausi saatellaan käyntiin kapteeni Tommi Savolaisen avauslyönnillä klo 12.00.

Ajanvaraus alkaa Nexgolfissa keskiviikkona 21.4. klo 10:00. Ajanvaraussäännöt pysyvät ennallaan, AG-jäsenillä on oikeus varata 8 päivää etukäteen ja vieraspelaajilla neljä päivää etukäteen. Jäsenellä voi olla yhtä aikaa voimassa enintään neljä varausta.

Avausviikonlopuksi on luvassa hieman vaatimatonta keliä ja erityisesti kylmiä öitä. Tämän vuoksi ajanvaraus aamuisin avataan toistaiseksi klo 9.00, kuuraisella kentällä pelaaminen on ehdottomasti kiellettyä.

Kentällä on käytössä siirtosääntö lyhyeksi leikatulla alueella ja väylä 14 pelataan toistaiseksi väliaikaiselle viheriölle. Muistakaa ystävällisesti korjata alastulojäljet viheriöillä sekä lyöntijäljet väylillä. Bunkkeriharavat ovat käytössä heti alusta alkaen ja ne ovat siellä käyttöä varten.

Peliaikojen kysyntä oli viime kaudella ennenkokemattoman suurta myös Ruissalossa eikä ole mitään syytä uskoa, että tilanne olisi tänä vuonna merkittävästi muuttunut. Ensisijaisesti toivomme nyt yhteisvastuuta siitä, että esteen sattuessa varaukset peruutetaan asiallisesti. Uskomme, että kaikki ymmärtävät tämän asian tärkeyden. Varauskäyttäytymistä tullaan kuitenkin seuraamaan aktiivisesti ja mahdollisiin väärinkäytöksiin tullaan puuttumaan.

Yhteenveto oheispalveluista

Caddiemaster
Palvelee huhtikuun ajan päivittäin klo 9.00-17.00, ensimmäinen aukiolopäivä to 22.4.
Toukokuun alussa siirrytään normaaleihin aukioloaikoihin

Pukuhuoneet ja saunat
Avataan perjantaina, avoinna päivittäin klo 7.00-21.30

Klubiravintola
Klubitalon keittiössä runsas kuukausi sitten sattunut vesivahinko laittoi kauteen valmistautumisen ravintolan osalta koko lailla uusiksi. Vuotovahingon kuivaus saatiin hoidettua alkuperäistä aikataulua nopeammin ja varsinainen vahinkosaneeraus eteni suunnitelmien mukaisesti. Tällä hetkellä remonttia viimeistellään, mutta keittiön saaminen täyteen iskuun perjantaihin mennessä tuottaa pientä kiirettä. Kahvilatoiminta sekä virvokemyynti saadaan kyllä käyntiin ja ruokaakin on tarjolla.

Ravintolan aukioloajat ovat toistaiseksi klo 7.30-19.00, anniskelu päättyy rajoitusten mukaisesti klo 17.00.

Kioski
Kioskitoiminta aloitetaan maanantaina 26.4.2021, tarkemmat tiedot päivitetään tämän viikon aikana. Aukioloajat tulevat olemaan aikaisempaa laajemmat, alustavasti päivittäin klo 9.00-20.30.

Golfautot
Golfautot eivät ole vielä käytössä, arvioitu aloitusaika viikko 18.

Mukavaa golfkauden alkua!

Ystävällisin terveisin

Sami Pere
Aura Golf ry
toiminnanjohtaja

 

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.