JUNIORIEN PÄÄTTÄJÄISET 8.10.2020
29.9.2020
NAISTEN PÄÄTÖSTILAISUUS 23.10.2020
7.10.2020
Show all

KAUDEN PÄÄTÖSKILPAILU 3.10.2020

Tarkennetut ohjeet:

Joukkueella on käytössään yksi tuloskortti, johon merkitään selkeästi kaikkien pelaajien reikäkohtaiset tulokset. Korttiin ei tarvitse kirjoittaa pistebogey-tuloksia, ne hoituvat tulospalvelun toimesta. Caddiemasterilla ei siis tarvitse käydä kuin yhden joukkueen jäsenen hakemassa kortti. Pelin jälkeen joukkueen tuloskortti palautetaan kilpailutoimistoon.

Keittoruoka tarjoillaan pihalla klubitalon edessä ja myös ruokailun toivotaan tapahtuvan ensisijaisesti ulkona. Myös palkintojenjako pidetään ulkona.

Koronatilanteen vuoksi pyydämme kaikkia huomioimaan riittävät turvavälit sekä ohjeet käsihygienista. Kilpailuun saa osallistua ainoastaan terveenä. Jos koet flunssan oireita, niin jääthän ystävällisesti kotiin.

****

Kilpailu pelataan neljän hengen joukkueissa Best Ball pistebogeyna, jossa kaksi parasta pb-tulosta jokaiselta reiältä lasketaan joukkueen tulokseen. Kilpailu pelataan yhteislähtönä alkaen klo 10.00.

Ohjelmassa on loistavaa syysgolfia parhaassa seurassa, maukas keitto pelin jälkeen sekä tietysti parhaiden joukkueiden palkitseminen. Tänä vuonna ei koronatilanteen vuoksi järjestetä iltajuhlaa ja ruokailu sekä palkintojenjako pyritään pitämään ulkotiloissa. Mukaan tarvitaan siis reippaan urheiluhengen lisäksi myös säänmukainen vaatetus.

Tapahtuma on avoin sekä maksuton kaikille Aura Golfin jäsenille.

Erikoiskilpailuista ennakkoon mainittakoon HOPE ry:n hyväksi väylällä 12 pelattava lähimmäksi lippua kilpailu. Osallistumismaksu 5 euroa per henkilö maksetaan caddiemasterille ilmoittautumisen yhteydessä.

Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Teemme avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä. Lisätietoja >>

Mukaan voit ilmoittautua yksin, kaksin tai koko joukkueena. Ilmoittautumiset 30.9. klo 16.00 mennessä nexgolfiin (täydet joukkueet) tai sähköpostilla [email protected]

Lämpimästi tervetuloa!

Aura Golf ry
Klubitoimikunta

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.