MENESTYSTÄ KILPAKENTILLÄ
15.5.2017
SENIORIEN VIIKKOKILPAILU
19.5.2017
Show all

KAPTEENIN TERVEISET

Hyvät Aura Golfin jäsenet,

Eilen pelatessani kentällämme iltakierrosta jouduin erikoisen vaaratilanteen kohteeksi ja sen vuoksi haluan vakavasti muistuttaa kaikkia jäseniämme säännöistä ja yleisistä käyttäytymisohjeista kentällä. Takanamme ei ollut ketään, kun tulin kuutosen lyöntipaikalle ja avasimme siitä normaalisti. Kun valmistauduimme vesiesteen lähistöllä jatkolyönteihin, niin aivan pääni vierestä lensi pallo, joka tuli kuutosen lyöntipaikalta. Pallon lyönyt pelaaja oli ilman lupaa aloittanut kierroksensa kuutoselta ja hän ei ollut ilmoittautunut caddiemasterille. Tällä kertaa vahingolta vältyttiin, mutta seuraavalla kerralla ei ehkä olla yhtä onnekkaita.

  1. Ilmoittaudu aina kierrokselle lähtiessäsi caddiemasterille, vaikka suunnitelmissasi olisikin pelata vajaa kierros
  2. Lähdöt tapahtuvat 1.tiiltä, jos ei muuta ole ilmoitettu
  3. Muista huomioida muut pelaajat ja varmistu aina, että voit lähteä turvallisesti lyömään
  4. Noudata ohjeita ja sääntöjä, ne ovat olemassa vain ja ainoastaan Sinun turvallisuuttasi varten

Lisäksi olen huomannut, että jostain syystä kentällä jätetään todella paljon alastulojälkiä korjaamatta ja muutenkin talven jäljiltä perusasiat tuntuvat osalla porukasta olevan hieman unohtuneet. Bunkkerit tulee haravoida, jonka jälkeen harava asetetaan bunkkeriin. Kärryjen vetäminen bunkkerin ja viheriön välistä ei ole sallittua, tämä “unohtuu” helposti varsinkin väylällä 16. Vaikka pelaamisen kulttuuri kentällämme on yleisesti ottaen hyvällä tasolla, niin silti näistä asioista muistuttaminen näyttää jatkuvasti olevan tarpeen.

Toivon todellakin, että tämä muistutus riittää tilanteen korjaamiseen eikä sanktiomenettelyihin tarvitse ryhtyä.

Ystävällisin terveisin

Kari Kanervo
Aura Golf ry
kapteeni

 

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.