TAKE AWAY VAPPUBRUNSSI
27.4.2020
LADYKAPTEENIN TERVEISET
7.5.2020
Show all

LYÖNTIJÄLKIEN KORJAAMINEN

Hyvät Aura Golfin jäsenet,

Pelikausi on saatu poikkeusoloista huolimatta hienosti liikkeelle, mutta valitettavasti into pelaamiseen on toisinaan mennyt kentästä huolehtimisen edelle. Ohessa muutamia asioita, joihin pyydämme kiinnittämään huomiota hieman aikaisempaa paremmin.

Alastulo- ja lyöntijälkien paikkaaminen
Kenttä on meidän kaikkien yhteistä omaisuutta ja siitä meillä jokaisella on sekä oikeus että velvollisuus pitää hyvää huolta. Alastulo- ja lyöntijälkien paikkaamista ei voi koskaan kyllin paljon korostaa ja siksi haluamme muistuttaa asiasta hyvin vakavasti. Näiden hoitamisessa on alkukauden aikana ollut todella paljon puutteita ja kohteliaasti pyydämme huomioimaan asian tärkeyden sekä tarvittaessa muistuttamaan aiheesta myös pelikavereita.

Kulkeminen kentällä
Golfkentällä tulee helposti tavaksi kulkea lyhintä mahdollista reittiä. Tämä kuitenkin voi aiheuttaa tietyissä paikoissa runsasta kulumista ja jopa polkujen muodostumista sinne, mihin niitä ei ole tarkoitettu syntyväksi. Tästä syystä meidän kentällä ei ole sallittua vetää kärryjä viheröiden ja bunkkereiden välistä. Tällaisia paikkoja ovat erityisesti 16. ja 18.väylän viheriöt, joissa kiusaus kulkea lyhintä reittiä on suuri. Myös hiekkaesteiden reunojen kunnosta tulee jokaisen omalta osaltaan huolehtia ja kulku bunkkereihin sekä sieltä pois tulisi aina tapahtua niiden matalimmassa kohdasta.

Itsestään selvä asia tulisi olla se, että bunkkereihin ei vedetä kärryjä. Kärryjä ei tule myöskään vetää lyöntipaikoilla eikä etenkään viheriöalueilla.

Hiekkaesteet
Nyt kun bunkkeriharavoita on jälleen oman harkinnan mukaan mahdollista käyttää, niin on hyvä myös muistuttaa hiekkaesteiden hoitamisen tärkeydestä.

Hyvää pelikauden jatkoa kaikille!

Tommi Savolainen
Aura Golf ry
kapteeni

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.