PING DEMOPÄIVÄ
23.5.2023
Show all

MIDNIGHT SCRAMBLE

Tarjolla mutkaton juhannuskisa, hyvää seuraa ja maittavaa ruokaa!

Kilpailussa pelataan 9 reikää siten, että lähtöjä on kentän kaikilta tiiauspaikoilta. Tämä tarkoittaa, että eri joukkueilta lasketaan pisteet eri väyliltä, mutta kaikki pelaavat kuitenkin saman määrän reikiä. Joukkueen tuloskortin saa caddiemasterilta ja pallot saatetaan ilmaan yhteislähdöllä klo 17.00.

Pelimuoto on Texas Scramble, joka pelataan lähes täysin tosissaan neljän hengen joukkuein. Kaikki pelaajat avaavat tiiltä ja joukkue valitsee näistä avauksista mielestään edullisimmassa paikassa olevan pallon. Tästä paikasta jatkavat kaikki muut, paitsi pelaaja jonka avaus on valittu. Pallot asetetaan mahdollisimman lähelle alkuperäistä sijaintia. Näin jatketaan reikään asti, kuitenkin niin, että viheriöllä joukkueen kaikki jäsenet saavat putata. Joukkueen jokaiselta pelaajalta tulee huomioida vähintään kaksi avausta.

Kolme parasta joukkuetta ja erikoiskilpailujen parhaat palkitaan.

Osallistumismaksu 35€ / hlö sisältää kilpailumaksun ja ruokailun. Kilpailu on vain Aura Golfin jäsenille.

Tapahtumassa tehdään myös hyvää – osallistujilla on mahdollisuus tukea Naisten Pankin toimintaa maksamalla vähintään viiden euron tai oman mielen mukaisen tukisumma. Tällä pienellä panostuksella olet mukana hyväntekeväisyyden lisäksi myös Naisten Pankin arvonnassa. Lisätietoja Naisten Pankin toiminnasta >>

Huomioithan, että golfauton käyttö kilpailussa on sallittua ainoastaan terveydellisistä syistä.

Tervetuloa kaikkien aikojen mahtavimpaan juhannuskisaan!

Ystävällisin terveisin

Aura Golf ry
klubitoimikunta

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.