OAKYN TAKE AWAY -ÄITIENPÄIVÄBRUNSSI
22.4.2021
VAPAAEHTOISEKSI GANT LADIES OPENIIN
30.4.2021
Show all

GANT LADIES OPEN SIIRTYY HEINÄKUULLE

Hyvät Aura Golfin jäsenet,

Aura Golfin isännöimä Ladies European Tourin osakilpailu Gant Ladies Open siirtyy kuukaudella eteenpäin alkuperäisestä aikataulusta, uusi ajankohta on 15.-17.7.2021. Syynä siirtoon ovat koronapandemian aiheuttamat epävarmuustekijät.

Kisaorganisaation toiminta ja koko tapahtuman rakentaminen pääsee jälleen kunnolla käyntiin pitkän epävarmuusjakson jälkeen. Mukaan tähän mennessä ilmoittautuneihin vapaaehtoisiin ollaan lähipäivinä yhteydessä ja päivitetään tilanne.

Aura Golf tiedottaa aiheesta lähipäivinä lisää jäsentiedotteen merkeissä.

Lisätietoa:

Suomen Golfliiton tiedote

****

Monella tavalla ennätyksellinen golfkausi saa huikean päätöksen, kun Aura Golfilla on ilo ja kunnia saada ilmoittaa olevansa palauttamassa Ladies European Touria Suomeen yli kymmenen vuoden tauon jälkeen!

Aura Golfin isännöimien suurkilpailujen sarja saa arvoisensa jatko-osan, kun Naisten Euroopan kiertueen kilpailu Gant Ladies Open pelataan Aura Golfin kentällä 18.-20.6.2021. Tapahtuman vastaavana promoottorina toimii Suomen Golfliitto ja kilpailun palkintosumma on 200.000 euroa.

Kilpailun järjestämisen Ruissalossa mahdollistavat Aura Golfin pitkäaikainen ja ainutlaatuinen yhteistyökumppani Gant sekä seuramme kunniapuheenjohtaja kiinteistöneuvos Heikki Vaiste perheineen. Myös Turun Kaupunki tulee olemaan tärkeässä kumppaniroolissa kilpailun useissa eri toiminnoissa.

Kansainvälisen suurtapahtuman järjestäminen ei ole mahdollista ilman sitoutuneita ja asiantuntevia toimitsijoita, vapaaehtoisia kilpailun eri tehtäviin tullaan tarvitsemaan lähes 100 henkilöä. Tulemme julkaisemaan lähiaikoina tarkemmat kuvaukset eri tehtävistä, joten jos haluat olla mukana toteuttamassa Suomen merkittävintä golfkilpailua kesällä 2021, niin merkitse juhannusta edeltävä viikko kalanteriisi.

Seuraa tapahtuman tiedotusta Aura Golfin omissa kanavissa sekä valtakunnallisissa golfmedioissa.

Golfliiton uutinen

Ystävällisin terveisin

Aura Golf ry

Ahti Koskilahti
puheenjohtaja

Sami Pere
toiminnanjohtaja

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.