PELAAMINEN GANT LADIES OPENIN AIKANA
2.7.2021
Naisten kolmoisklubiottelu 27.7.2021
13.7.2021
Show all

GANT LADIES OPEN YLEISÖTIEDOTE

Naisten Euroopan kiertueen kilpailu Gant Ladies Open lähestyy ja suomalaisten menestystoiveet ovat korkealla. Myös koronarajoitusten poistuminen antaa tapahtumalle aivan eri sykkeen, kun yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy. Kilpailun kotisivuille www.gantladiesopen.fi päivitetään kaikki kuumimmat uutiset, kuten LPGA-voittaja Matilda Castrenin osallistuminen Ruissalon LET-kilpailuun!

Kilpailu aiheuttaa normaalitoimintaan lukuisia muutoksia ja seuraavassa on alustava aikataulu sekä ohjeistus kilpailuviikolle. Muutoksia tähän saattaa vielä lähiaikoina tulla ja uutista sekä muuta tiedottamista päivitetään sen mukaan.

Kilpailuviikon aikataulu:

  • ma 12.7. kilpailijoiden harjoituspäivä, kenttä ja harjoitusalueet suljettu muulta toiminnalta
  • ti 13.7. Gant Ladies Open ProAM hosted by Gant, iltapäivällä kilpailijoiden harjoituskierroksia
  • ke 14.7. Gant Ladies Open ProAM hosted by Heikki Vaiste, iltapäivällä kilpailijoiden harjoituskierroksia
  • to 15.7. kilpailun ensimmäinen kierros, lähdöt kahdelta tiiltä alkaen klo 8:30 (alustava tieto)
  • pe 16.7. kilpailun toinen kierros, lähdöt kahdelta tiiltä alkaen klo 8:30 (alustava tieto)
  • la 17.7. kilpailun päätöskierros, 60 parasta + tasatulokset + amatöörit lähdöt, pelijärjestys ja lähtöajat vahvistetaan myöhemmin.

Kenttä ja harjoitusalueet ovat suljettuna muulta käytöltä kaikkina kuutena tapahtumapäivänä.

***

Klubitalo
Ravintolasalin puoli on varattu kaikiksi tapahtumapäiviksi kilpailijoiden ja caddien käyttöön, pelaajien sisäänkäynti tapahtuu ravintolan takaovesta. Klubitalon veranta on varattu vapaaehtoisten ruokailutilaksi. Klubitalon WC-tilat ovat yleisessä käytössä, sisäänkäynti klubitalon päädystä.

***

Ravintolapalvelut
Yleisölle suunnatut ravintolapalvelut ovat pääosin ulkotiloissa. Klubialueelle ja kentälle tehdään useita tarjoilupisteitä, joista osassa on myös anniskeluoikeudet. Yleisön käytössä on mm. seuraavat palvelut:
Klubin etuterassi
– terassimenu, pöytiin tarjoilu
– anniskeluoikeudet
Taittinger-teltta klubin etupihalla
– anniskelua ja pikkusuolaista
Kaffela Lara
– täyden palvelun kahvilatuotteet väylän 16 katsomon vieressä
– kahvia, virvokkeita, hodareita yms.
Aura Kioski
– normaalit taukokioskipalvelut asiallisilla lisämausteilla
Greenside Bar
– anniskelubaari pystypöydillä väylän 7 takana

***

Sauna- ja toimistorakennus
Rakennuksen toinen kerros on varattu pelaajille sekä kiertueen ja Golfliiton toimistotiloiksi. Naisten pukuhuone on vapaaehtoisten (naiset ja miehet) käytössä. Poikkeuksen tähän tekevät ProAM-päivät, jolloin pukuhuoneet ovat VIP-vieraiden käytössä normaalisti.

***

Laurilan mökki
Median käytössä koko viikon

***

Kilpailutoimisto
Kilpailun tulospalvelun käytössä

***

Range ja harjoitusalueet
Ainostaan kilpailijoiden käytössä, suljettu myös iltaisin

***

Pysäköinti
Pysäköinti Aura Golfin normaaleilla parkkipaikoilla on sallittua ainoastaan luvan saaneille. Kaikki muu pysäköinti tapahtuu Kallanpään pellolla, josta siirtyminen alueelle kävellen opasteiden mukaan. Tämä koskee myös moottoripyöriä ja skoottereita. Huomioithan myös, että konehallin alueella pysäköinti ei ole kisaviikon aikana sallittua. Pysäköintialueella on myös wc-tilat.

***

Kilpailun televisiointi
Kilpailusta lähetetetään suoraa TV-kuvaa kaikkina kilpailupäivinä YLE2:lla sekä maksuttomassa Ruutu-palvelussa. Tarkemmat lähetysajat löytyvät kilpailun kotisivuilta.

***

Muut yleisöohjeet
Yleisöllä on kilpailuun vapaa pääsy, mutta kentällä olevia opasteita sekä toimitsijoiden ohjeita tulee noudattaa. Liikkuminen kentällä voi siis poiketa totutusta.

Vaikka Kallanpään pellolle mahtuu runsaasti autoja, niin katsojia suositellaan käyttämään julkista liikennettä. Fölibussin numero 8 vuorovälejä tullaan tihentämään aamupäivisin klo 9.00-12.00 sekä iltapäivällä klo 15.00-17.00 normaalista puolesta tunnista 15 minuuttiin. Kilpailupäivien bussiaikataulut löytyvät täältä.

Myös kevyen liikenteen väylät ovat käytettävissä. Polkupyörien säilytys tapahtuu normaalissa bussiparkissa yläparkkipaikan reunassa tai sen lähelle osoitettuun paikkaan.

Kentän ja klubin alueelle tulee useita Bajamajoja, joista osa on yleisön käytössä ja osa vain pelaajille. Myös käsidesipisteitä löytyy kaikkien väylien siirtymiltä.

Kenttä pelataan normaalista poikkeavassa järjestyksessä, pelijärjestys löytyy täältä. Katsojille jaetaan kisapaikalla käsiohjelmia, josta päiväkohtainen lähtöjärjestys sekä aluekartta.

Kiinteät katsomot löytyvät päätösviheriön oikealta puolelta sekä 16.viheriön takaa, niin on yleisöllä vapaa pääsy.

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.