MAMSELLI 3.8.2019
5.8.2019
MITALIKAHVIT 11.8.2019
9.8.2019
Show all

BIG HIT OPEN 9.8.2019

Howdy Partner!

Elokuun 9.päivä selvitetään, kenellä on seudun kuivimmat ruudit ja kenen kudit jäävät piippuun, kun ampumavälineinä toimivat puumailat ja luoteina golfpallot. Nyt haetaan seudun pisimpiä lyöntejä!

Taistelutanner sijaitsee Aura Golfin väylällä numero 13. Ympäristöstä löytyy saluuna, jossa Jesse´s Dine tarjoilee ruokaa Amerikan malliin, eikä kurkkukaan varmasti jää kuivaksi.

Tapahtuman sponsoreina toimivat Viestintäliiga sekä Taylor Made, jonka mailoja osallistujat pääsevät samaan aikaan testaamaan rangella. Fitatun mailan saa myös halutessaan ottaa mukaan kilpailuun.

Sen enempää löpisemättä, tässä pähkinänkuoressa mitä sinun tarvitsee tietää:

Paikka: Aura Golf
Aika: Perjantai 9.8. Tapahtuma alkaa klo 16.30 kisainfolla.
Osallistumismaksu: 20e. Sisältää osallistumisen, virvokkeen sekä street food -henkisen ruoan.
Ilmoittautumiset: Jäsenet https://ag.nexgolf.fi/ag, vieraat teetime.fi tai soitto Caddiemasterille (02 258 9201).
Kilpailumuoto: Jokaisella kilpailijalla on käytössään viisi palloa ja aikaa lyömiseen kaksi minuuttia. Kahdeksan pisimmälle lyönyttä jatkavat pudotuspelimuotoisiin kaksintaisteluihin, joissa ratkeaa seudun kovin lyöjä. Lisäksi kaikkien sarjojen parhaat lyöjät palkitaan.

Sarjat:

Yleinen
– Miehet
– Naiset

Juniorit
– Pojat (2001-syntyneet ja sitä nuoremmat)
– Tytöt (2001-syntyneet ja sitä nuoremmat)

Seniorit
– Seniorimiehet
– Seniorinaiset

Vaikka villin lännen meiningillä mennäänkin, niin kyseessä on hyvän fiiliksen viihteellinen tapahtuma. Kaikki golfin ystävät ovat tervetulleita nauttimaan loistavasta ruoasta, juomasta, musiikista ja totta kai pituuslyöntikisasta. Go big or go home!

 

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.