VUOSIKOKOUS 18.2.2021
19.2.2021
VALMENNUSRYHMIEN INFO 15.4.2021
26.3.2021
Show all

ASIOINTI TOIMISTOSSA JA RANGEN KÄYTTÖ

Hyvät Aura Golfin jäsenet,

Pelikauden alku lähestyy ja siihen tähtäävät toimenpiteet ovat käynnissä kentällä sekä toimistossa. Koronapandemia häiritsee elämää edelleen ja tulee tekemään sitä varmaan vielä jonkun aikaa, nyt siihen osataan kuitenkin suhtautua eri tavalla kuin vuosi sitten. Pyydämme tämän johdosta huomioimaan mm. seuraavat asiat:

Asioiminen toimistossa

Turhaa asioimista toimistossa tulee välttää, useimmat asiat pystytään hoitamaan etänä. Pääosa kysymyksistä ja asioista liittyy tällä hetkellä jäsenlaskutukseen. Suurin osa liikuntaeduista on nykyään sellaisia, jotka pystyy hoitamaan sähköisesti ja itse asiassa osaan ei muita vaihtoehtoja edes ole. Toimisto auttaa mielellään, jos kysyttävää näistä asioista ilmenee ja ensisijaiset kontaktikanavat ovat puhelin 02 258 9221 ja sähköposti [email protected].

Jos asioiminen on kuitenkin välttämätöntä, niin käytäthän kasvomaskia.

Rangen käyttö

Range toimii toistaiseksi itsekeruuperiaatteella ja on avoinna Aura Golfin jäsenille. Pallojen keruu tapahtuu kaksi kertaa tunnissa, tasalta ja puolelta. Lyöntipaikkoja on käytössä normaali määrä, mutta muistutamme edelleen turvavälien sekä käsihygienian tärkeydestä.

Palloautomaatti otetaan käyttöön heti kun koneellinen kerääminen on mahdollista. Tästä ilmoitetaan kotisivuilla erikseen.

Ystävällisin terveisin

Sami Pere
Aura Golf ry
toiminnanjohtaja

 

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.