LAUANTAI BRUNSSI
25.4.2019
KAPTEENIN KUULUMISIA
23.5.2019
Show all

AJANKOHTAISTA KAUDELLE 2019

Peliaikojen varaaminen

Aura Golfin jäsenellä on oikeus varata peliaikoja kuusi päivää etukäteen aikaisemman viiden päivän asemesta. Jäsenellä on oikeus varata myös samassa lähdössä pelaavat vieraat kuusi päivää ennen. Nexgolfissa jäsen pystyy tekemään itselleen yhden varauksen päivää kohti. Vieraspelaajien varausoikeus alkaa neljä päivää etukäteen aikaisemman kolmen päivän asemesta.

Vieraspelaajat pystyvät varaamaan peliaikoja Nexgolfin Teetime-sovelluksella , joka on käytössä Aura Golfin lisäksi kymmenillä suomalaisilla golfkentillä. Kirjautumalla omilla Nexgolf-tunnuksilla Teetime-ohjelmaan golfseuran jäsen pystyy varaamaan peliaikoja myös muille kentille. Osalle kentistä varauksia pystyy tekemään ilman etukäteismaksua, Aura Golfin varaukset tulee maksaa varausta tehtäessä. Kenttien omat varaussäännöt ovat tietenkin voimassa ja tehdyt varaukset tulee muistaa tarvittaessa myös peruuttaa.

Uudet golfsäännöt

Päivitetyt golfsäännöt otettiin käyttöön 1.1.2019. Golfin säännöt – Pelaajan Opas on myynnissä toimistolla sekä caddiemasterilla hintaan 8,00 euroa, kannattaa tutustua! Sääntöilta järjestetään Aura Golfin jäsenille 8.5.2019 klo 18.00, ilmoittautuminen käynnissä Nexgolfissa.

Golfautot

Aura Golf on hankkinut uudet golfautot jäsenien sekä vieraspelaajien käyttöön. Auton käyttöön ei enää vaadita terveydellistä perustetta, vaan autot ovat vapaasti kaikkien vuokrattavissa. Auton käyttösäännöt lisätään kotisivujen materiaalipankkiin ja ne löytyvät 1.tiin katoksesta.

Greenfee AG:n jäsenen vieraalle sekä passiivijäsenille

Jäsenen vieraan alennettu greenfee on voimassa myös kaudella 2019. Jäsenellä on oikeus tuoda enintään kolme vierasta kerrallaan alennettuun hintaan 40,00 eur/hlö, etu on voimassa kaikkina päivinä kauden alusta 23.6.2019 asti sekä 12.8.2019 eteenpäin. Myös passiivijäsenet ovat oikeutettuja pelaamaan jäsenen vieraan hinnalla sekä tuomaan vieraita alennettuun hintaan. Jäsenen tulee itse pelata vieraidensa kanssa samassa ryhmässä ja hänen tulee olla paikalla myös pelimaksuja suoritettaessa.

Normaali greenfee 24.6.2019 ja 11.8.2019 välisenä aikana on 70,00 eur/hlö ja muina aikoina 55,00 eur/hlö.  Juniorin greenfee on 30,00 eur/hlö ja se on voimassa koko kauden ajan eikä siihen sovelleta mitään alennuksia.

Sähköinen jäsenkortti  – eBirdie

Painettuja jäsen- ja tasoituskortteja ei ole enää pariin vuoteen toimitettu seuroihin ja tilalle on tullut sähköinen jäsenkortti eBirdie. Kotimaassa pelattaessa tasoituskortteja ei juuri enää tarvita, koska pelaajien tiedot löytyvät yhteisestä hallintajärjestelmästä, joka kantaa myös nimeä eBirdie. Yhtenä toiminnallisena ominaisuutena eBirdiestä löytyy Golf Gamebook, jonka kautta on myös mahdollista jättää tasoitukseen vaikuttava tuloskortti.

Hartwall Torstai Tuoppi – viikkokilpailu sekä 2.väylän birdiepalkinto

Aura Golfissa pelataan kesän aikana 14 Hartwall Torstai Tuoppi -viikkokilpailua, kilpailukalenterissa nämä näkyvät lyhenteellä HTT ja pelipäivä on aina torstai. Osallistuminen on yhtä aikaa helppoa ja halpaa, voit pelata kilpailukierroksesi normaalin pelikierroksen yhteydessä ja ilmoittautuminen tapahtuu ennen kierrosta caddiemasterille maksamalla kahden euron osallistumismaksu. Golfsääntöjen mukaan pelataan ja merkitsijä täytyy tietysti olla mukana, palkintoina luonnollisesti Hartwallin virvoittavia juomia. Tuloskortit jätetään kierroksen jälkeen kilpailutoimiston postilaatikkoon, tulokset julkaistaan seuraavana päivänä.

Perinteinen 2.väylän birdiepalkinto on jatkossa jaossa ainoastaan HTT-kilpailuissa, joten jo pelkästään sen vuoksi viikkokilpailumaksu kannattaa HTT-päivinä maksaa aina.

Golfpuoti –kuukausikilpailu

Hartwall Torstai Tuopin rinnalle tulee kokonaan uusi rankingkilpailu, Golfpuoti Masters.  Tähän kuukausikilpailuun voit osallistua vaikka joka päivä, mutta vain kuukauden paras tulos huomioidaan. Jokaisen kuukauden parhaat henkilökohtaiset tulokset palkitaan ja kokonaiskilpailussa otetaan huomioon pelaajan paras tulos kolmelta eri kuukaudelta. Tästä lisää lähiaikoina.

Tasoituskierrokset

Aura Golfissa harjoituskierroksella pelattavaa tasoituskierrosta ei enää tule ilmoittaa etukäteen. Ilmoittaminen on tietysti edelleen mahdollista ja sen voi tehdä caddiemasterille ennen kierrosta tai merkitä itse ajanvarauksen yhteydessä kierros tasoituskierrokseksi, jolloin järjestelmä tietää odottaa tuloskorttia. Erityisesti 6.tasoitusryhmässä (37 – 54) kannattaa tasoituskierrosmerkintä tehdä aina, sillä siinä ryhmässä tasoitus voi ainoastaan laskea. Myös muiden tasoitusryhmien pelaajia suositellaan merkitsemään itselleen mahdollisimman paljon tasoituskierroksia, tällöin tasoitus hakeutuu väistämättä oikealle tasolleen. Tasoitusjärjestelmä tulee muuttumaan merkittävästi vuoden 2020 alusta. Uudessa järjestelmässä tasoitus lasketaan viimeisen 20 tuloksen joukosta otettavien 8 parhaan tuloksen keskiarvona.  Pelaajien toivotaan tämänkin vuoksi pelaavan mahdollisimman paljon tasoituskierroksia kaudella 2019, jotta tasoitusmuunnos 1.1.2020 olisi mahdollisimman oikeudenmukainen.

Bägilätkät ja muovikassit

Aura Golfissa pyritään luopumaan turhista muovituotteista ja olemme tämän vuoksi lopettaneet AG-muovikassien jakamisen pukuhuoneissa. Tähän liittyvää mahdollista mielipahaa toivottavasti helpottaa luontoystävällinen kangaskassi, jollaisen jokainen jäsen saa noutaa veloituksetta toimistolta. Kassit ovat noudettavissa viimeistään toukokuun toisella viikolla. Myös muovisista ja vuosittain uusittavista bägilätkistä ollaan luovuttu toistaiseksi kokonaan. Jos aitoa tarvetta niille ilmenee, niin tarkastelemme myöhemmin sopivia vaihtoehtoja, jotka kestävät sekä aikaa että kulutusta.

 

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.