DANNULLE ERKKO TROPHYN VOITTO
29.8.2018
RUISSALOSSA METSÄSTETÄÄN KAURIITA JA PEUROJA
4.9.2018
Show all

AJANKOHTAISTA KENTÄLTÄ

Kentällä on muutamilla väylillä mustia pitkittäissuuntaisia jälkiä, jotka näyttävät kentänhoitokoneesta vuotaneelta voiteluaineelta. Tällaisesta ei kuitenkaan onneksi ole kysymys, vaan jäljet ovat syntyneet normaalia syyslannoitusta tehtäessä. Ruiskukoneessa on ollut kaksi suutinta tukossa ja tämän vuoksi nestemäinen lannoite ei ole päässyt leviämään normaalisti. Jäljet ovat ainoastaan kosmeettinen haitta ja ne häviävät sieltä omia aikojaan.

Vaikka kasvukausi on kääntymässä kohti loppuaan, niin lämpöä näyttää riittävän ja ruohon kasvu jatkuu edelleen. Kasvun kuitenkin hidastuessa alastulojälkien sekä lyöntijälkien korjaamisen merkitys korostuu entisestään. Tässä kohdassa on hyvä muistuttaa niiden huolellisesta paikkaamisesta, samoin lyöntipaikoilla olevat hiekka-astiat ovat siellä käyttöä varten.

Ruohorangen käyttöä jatketaan toistaiseksi ja vaikka lyöntialuetta ei olisi naruilla osoitettu, niin pelaajien tulee ehdottomasti huomioida muut rangella harjoittelevat pelaajat ja huolehtia turvallisuudesta.

Hyvää pelikauden jatkoa!

Matti Höglund
Aura Golf ry
kenttämestari

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.