LADY TOUR 2022
9.5.2022
NAISTEN KENTTÄVIERAILU LINNA GOLFIIN
30.5.2022
Show all

AJANKOHTAISTA KAUDELLE 2022

Hyvät Aura Golfin jäsenet,

Pelikausi 2022 alkaa torstaina 12.5. klo 12.00 kapteenin avauslyönnillä ja lipunnostolla. Kauteen on valmistauduttu jälleen hieman poikkeavissa tunnelmissa ja tällä kertaa vastustajana ei ole ollut korona, vaan talvinen luonto ja vaihtelevat olosuhteet. Kentän avaaminen viivästyi normaalista useammalla viikolla eikä vieläkään voi sanoa, että pelaaminen aloitettaisiin huippuolosuhteissa. Kentälle kuitenkin päästään ja vielä vaaditaan hieman malttia niihin odotuksiin, jotka kohdistuvat kenttämme kuntoon. Kaikki väylät otetaan käyttöön ja siirtosääntö on toistaiseksi voimassa koko yleisellä pelialueella. Yleinen pelialue kattaa koko kentän pois lukien kaikki bunkkerit ja estealueet, pelattavan reiän viheriön sekä sen tiiausalueen, josta pelaajan on aloitettava kyseisen reiän pelaaminen.  Alastulojälkien korjaaminen on ehdottoman tärkeää ja sama pätee lyöntijälkien korjaamiseen siellä, missä se on mahdollista tehdä.

Torstaina aukeavat myös kaikki oheispalvelut ja näiden aukioloajat pidetään ajan tasalla seuran kotisivujen etusivulla.

Seuraavassa on muutamia asioita, joihin on tullut muutoksia tai tarkennuksia.

Ajanvaraus

Aura Golfin jäsenellä on oikeus varata peliaikoja kahdeksan päivää etukäteen. Jäsenellä on oikeus varata myös samassa lähdössä pelaavat vieraat kahdeksan päivää ennen. Nexgolfissa jäsen pystyy tekemään itselleen yhden varauksen päivää kohti ja kerrallaan voimassa voi olla enintään neljä varausta. Vieraspelaajien varausoikeus alkaa neljä päivää etukäteen. Tämän kauden alusta lukien ajanvarauksen alkamistunti on 21. Esimerkiksi maanantaisin klo 21:00 aukeaa seuraavan viikon keskiviikon ajanvaraus, tiistai-iltaisin seuraavan viikon torstain ajanvaraus jne.

Tasoitusrajat

Aura Golfin omille jäsenille ei pelaajakohtaisia tasoitusrajoja ole, vieraspelaajien tasoitusraja on sekä miehille että naisille 36. Ryhmätasoitus 110 koskee varausjärjestelmässä kaikkia ja tätä tullaan nyt hieman tarkentamaan. Tasoitusrajojen tarkoituksena on pyrkiä takamaan sujuva ja turvallinen pelaaminen. Ongelmia ryhmätasoituksen osalta ilmenee ajoittain ja varsinkin tilanteissa, joissa vakiintuneen peliseurueen tasoitukset ovat vuosien myötä nousseet eikä porukka enää sovikaan ryhmätasoituksen puolesta samaan lähtöön. Pelinopeus ei kuitenkaan ole muuttunut mihinkään ja tällaiset tilanteet halutaan jatkossa välttää. Caddiemasterilla on jatkossa oikeus tapauskohtaisesti ja harkintaa noudattaen tehdä Aura Golfin jäsenille varauksia, joissa yhteistasoitus ylittää 110. Tällaiset varaukset tehdään siis ainostaan toimiston tai caddiemasterin kautta.

Hyvää golfkautta kaikille!

Sami Pere
Aura Golf ry
toiminnanjohtaja

 

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.